Per picar fred

Micuit amb torradetes i melmelada de gerds

Anxoves de Santoña

Plat de pernil

 

Pa de coca torrat, tallat i sucat amb tomàquet

Tenim pa per celíacs

 

 

 

Per picar calent

Cruixent de llagostins

Patates braves (dues salses)

Xipirons a l'andalusa

Coca de pernil de gla gratinat amb formatge de cabra

Coca de pernil de gla gratinat amb encenalls de foie

Xistorretes a la sidra

Croquetes de pernil de Guijuelo

Croquetes de ceps amb fetge d'ànec

Croquetes de parmesà i gorgonzola amb fruits secs  

Pebrots del Padró

 

 

 

 

Carpaccios

Carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada

Carpaccio de magret d'ànec amb pinya i foie

Carpaccio de llom de bacallà amb oli de tomàquet

Carpaccio de tonyina amb sushi de mango i olivada

Carpaccio de filet de vedella amb parmesà i oli trufat

 

 

 

Entrants

Amanida tèbia d'espàrrecs de marge amb cruixent de pernil

Amanida amb formatge de cabra i vinagreta agredolça

Tempura de verduretes amb romesco

Cargols a la llauna

Pop a la brasa

Pop a la gallega

Cors de carxofa farcits de llagostins i verduretes gratinats amb parmesà

Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà

 

 

 

Ous, pasta i canelons

Ous estrellats amb patates, pernil d'ànec i foie

Ous estrellats amb patates, formatge de cabra i pernil ibèric

Ous estrellats amb ceps i llagostins

Pasta fresca farcida de formatges (pesto, idiazàbal o bolonyesa)

Canelons de rostit

Caneló d'ànec amb foie

Caneló de galta de vedella amb idiazàbal

Caneló de ceps

 

 

 

Cuina del mar

Sardines a la brasa sense feina amb all i julivert

Calamarcets amb ceba i mongetes de Santa Pau

Llenguado a la planxa amb cremós de patata (peça)

Hamburgueses de bacallà amb formatge blau

Bacallà a la llauna

Bacallà gratinat amb all i olio suau

Calamarcets a la planxa

Gambeta vermella saltejada

Ventresca de tonyina amb olivada i crema de tomàquet

 

 

Porc ibèric

Garrinet desosat i cruixent amb patatetes i ceba confitada

Peus de porc cruixents i desosats

Galtes de porc

Botifarra blanca o negra amb mongetes del Ganxet

Costella d'ibèric adobada

Peus de porc desosats farcits de botifarra negre amb Ganxet

Secret

 

 

Vedella / Bou

Cua de bou desosada amb vermut negre

Brownie de bou amb bolets

Filet de bou o de vedella (nacional)

Entrecot de bou o de vedella (nacional)

Xurrasco amb el seu “tximi txurri”

 

 

Ànec

Cuixa d'ànec confitada amb fruits del bosc

Magret amb reducció de Pedro Ximénes

Hamburguesa de magret amb foie i cruixent de ceba

 

 

Pollastre

Picantó

 

 

Xai / Cabrit

Costelles i mitjanes de xai

Costelles i mitjanes de cabrit

 

 

Tota la nostra carn està feta a la brasa