VegeteriansSense glutenSense lactosa

Consulteu els acompanyaments dels plats



Pa de coca amb tomàquet (per persona)

Pa sense gluten


Entrants freds

Micuit amb torradetes i melmelada de gerds

Anxoves de Santoña

Plat de pernil

AManida tèbia d'espàrrecs de marge amb cruixent de pernil

AManida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs

Amanida amb formatge de cabra i vinagreta agredolça

Carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada



Entrants calents

CArgols a la llauna

POp a la brasa

POp a la gallega

Cors de carxofa farcits de llagostins i verduretes gratinats amb parmesà

Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà

Cruixent de llagostins

PAtates braves (dues salses)

Xipirons a l'andalusa

Xistorretes a la sidra

Croquetes de pernil de Guijuelo

Croquetes de ceps amb fetge d'ànec

Croquetes de parmesà i gorgonzola amb fruits secs

PEbrots del Padró



Ous, pasta, canelons i risottos

OUs estrellats amb patates, pernil d'ànec i foie

Ous estrellats amb patates, formatge de cabra i pernil ibèric

Ous estrellats amb patates i sobrassada de Mallorca

Ravioli de cua de bou amb reducció de vi del Priorat

Ravioli d'ànec amb foie

Pasta fresca farcida de formatges (pesto o bolonyesa)

Caneló de rostit

Caneló d'ànec amb foie

Caneló de galta de vedella amb idiazàbal

Caneló de ceps

Risotto de ceps i gambetes

Risotto de formatges



Cuina del mar

TAtaki de tonyina vermella amb soja

SArdines a la brasa sense feina amb all i julivert

CAlamarcets amb ceba i mongetes de Santa Pau

VEntresca de tonyina amb olivada5 i ceba confitada

LLenguado a la planxa amb cremós de patata (peça)

Bacallà gratinat amb all i oli suau

CAlamarcets a la planxa

GAmbeta vermella saltejada




Porc DUROC / Vedella / Bou / Ànec / Xai / Cabrit


Brasa

FIlet de bou o de vedella

ENtrecot de bou o de vedella

XUrrasco amb “tximi txurri”

BOtifarra blanca o negra

PEus de porc cruixents i desosats

PResa

COstelles i mitjanes de cabrit a la brasa o arrebossades

COstellam de porc marinat amb espècies barbacoa

HAmburguesa de tofu

MAgret amb reducció de Pedro Ximénes

HAmburguesa de magret amb foie i cruixent de ceba

COstelles i mitjanes de xai

SEcret



Guisats

TAtaki de vedella amb amb reducció de vi dolç caramelitzat

Melós de vedella al vi negre

CUixa de xai confitada amb herbes aromàtiques

Brownie de bou confitat a baixa temperatura amb crema de verduretes

GArrinet cruixent amb patatetes i ceba confitada

CUa de bou amb vermut negre i foie

CUixa d'ànec confitada amb fruits del bosc

Braó de vedella desosat amb crosta d'idiazàbal