Nits de tapes i platets

Pa de coca amb tomàquet (ració)

Anxoves de Santoña ( 4 u.)

Pernil ibèric

Torradeta de pernil ibèric i encenalls de foie

Amanida amb formatge de cabra

Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra

Patates braves

Croquetes del dia (3 u.)

Xistorretes

Pebrots del Padró

Tempura de verduretes amb romesco

Caneló d'ènec amb foie

Caneló de galta de vedella amb idiazàbal

Caneló de ceps

Carxofeta farcida de verdures amb llagostins ( 2 u.)

Xampinyons farcits de foie i parmesà

Tempura de verduretes amb romesco

Xupa-xup de xai arrebossat amb mel ( 3u.)

Culan de formatges

Foie a la planxa

Ou estrellat sorpresa

Ravioli de cua de bou amb reducció de vi del Priorat

Ravioli d'ànec amb foie

Filets de sardina a la planxa ( 3 u.)

Xipirons a l'andalusa

Gambeta vermella saltejada

Pop a la gallega

Cruixent de llagostins ( 3 u.)

Crocanti de gamba vermella amb soja

Piruleta de garrinet amb pasta kataifi

Bombeta de botifarró amb pinyons

Cargols a la llauna

Magret d'ànec a la brasa

Mini hamburgueses de vedella amb formatge i ceba caramelitzada

Garrinet desosat