Menú cap de setmana

VegeteriansSense glutenSense lactosa

Consulteu els acompanyaments dels plats

Primer a escollir

BArqueta d'endívia amb humus de mongeta del Ganxet i cansalada amb bolets

CAp i pota amb cansalada i botifarra negra

Tempura de calçots amb romesco

EScudella amb galets

Piquillos farcits de bacallà

TRinxat de La Cerdanya

Pasta fresca farcida de provolone i ceba caramelitzada amb pesto

CARxofes a la brasa

Patates farcides de carn rostida

AManida tèbia amb varietat d'enciams i llagostins amb vinagreta agredolça

EScalivada a la brasa amb sardines


Segon a escollir

CArn d'olla

MItjana de vedella a la brasa

PResa 100% Duroc a la brasa

SEcret d'ibèric a la brasa

CUixa d'ànec confitada amb fruits vermells

Braó de vedella amb idiazàbal

HAmburguesa vegeteriana de tofu

Hambrguesa d'ibèric gratinada amb foie

Caneló de peix I marisc

Bacallà gratinat amb all I oli

LLuç amb salsa verda

Postres o café



Inclou aigua sense gas ( 1 ampolla per 3 pax) o vi de la casa

( blanc, negre o rosat 1 ampolla per 3pax )

O una consumició per persona

Pa sense gluten suplement 2,5€ / Repetició de pa de coca 1,5

25€ I.V.A. Inclòs