[gtranslate]

A LA CARTA

ENTRANTS FREDS

  • Anxova de Santoña 1u. 2,50 €
  • Plat de pernil 26,00 €
  • Amanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs 12,00 €
  • Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil 14,00 €
  • Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 12,00 €

ENTRANTS CALENTS

  • Raviolis XXL de cua de bou amb reducció de vi del Priorat 14,00 €
  • Cargols a la llauna 16,00 €
  • Xistorretes a la sidra 10,00 €
  • Patates braves 10,00 €
  • Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà 18,00 €
  • Croquetes (de pernil O de ceps amb foie O de gorgonzola i nous) 13,00 €

ENTRANTS DE PEIX

  • Cors de carxofa gratinats farcits de verduretes i llagostins 16,00 €
  • Pop a la brasa 20,00 €
  • Calamar d’Arenys a l’andalusa 20,00 €
  • Bunyols negres de bacallà a la muselina d’all i oli 14,00 €
  • Cruixent de llagostins 12,00 €

ELS QUE VÉNEN D’ÀSIA

  • Tataki de tonyina vermella 19,00 €
  • Gyozas de gambetes al curry 17,00 €
  • Gyozas de ceps i trompetes 17,00 €
  • Gyozas de melós de vedella a la mel 17,00 €
  • Bao de cua de toro amb salsa hoisin 16,00 €
  • Bao de gambetes al curry 16,00 €

ELS OUS

  • Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie 14,00 €
  • Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca 12,00 €
  • Ous estrellats amb pernil ibèric 12,00 €

ELS ARROSSOS

  • Rissoto de ceps amb encenalls de parmesà 16,00 €
  • Arròs del dia (mínim 2 pax) 19,00 €

DEL MAR

  • Llenguado a la planxa amb parmentier de patata 28,00 €
  • Ventresca de tonyina amb olivada i ceba confitada 16,00 €
  • Llom de salmó amb verduretes i cremós de patata 14,00 €
  • Calamarcets a la planxa 17,00 €
  • Calamarcets guisats amb ceba i mongetes 19,00 €
  • Kokotxas de bacallà al pil pil 23,00 €
  • Bacallà gratinat amb all i oli 18,00 €

LES NOSTRES TERRINES CUITES A BAIXA TEMPERATURA

  • Cua de bou amb vermut negre i foie 29,00 €
  • Garrinet cruixent amb patates i ceba confitada 21,00 €
  • Peus de porc amb la seva crosta 20,00 €
  • Xai amb parmentier de patata 20,00 €

A LA BRASA

  • Entrecot de vedella 27,00 €
  • Filet de vedella 29,00 €
  • Magret d’ànec amb reducció de P.X. 18,00 €
  • Costelles i mitjanes de cabrit 26,00 €
  • Costellam de porc ibèric lacat amb salsa BBQ 23,00 €

LA VACA MADURA

  • Steak tartar de vaca madurada 24,00 €
  • Txuletó de vaca madurada (1 kg) 57,00 €
  • Txuletó de vaca madurada (500 gr) 33,00 €
  • Tataki de vaca madurada 28,00 €
  • Filet vaca madurada 31,00 €

LES POSTRES

  • Carrot cake 5,00 €
  • Suc de taronja 5,00 €
  • Tarta de Santiago 5,50 €
  • Mel i mató 5,50 €
  • Pastís de formatge 5,50 €
  • Iogurt de la casa 3,75 €
  • Coulant de xocolata amb torró 6,50 €
  • Tatin de poma vainilla 6,50 €
  • Trufes de xocolata amb nata 5,50 €
  • Profiterols de nata amb xocolata calenta 4,95 €
  • Tiramisú 4,75 €
  • Tarta de sacher 5,50 €
  • Fruita del temps 2,75 €
  • Flam de formatge 3,75 €
  • Flam d’ou amb nata 3,75 €
  • Flam de cafè 3,75 €

GELATS I SORBETS

  • Gelat de xocolata 4,95 €
  • Gelat de coco 4,95 €
  • Gelat de vainilla 4,95 €
  • Gelat de torró 4,95 €
  • Sorbet de llimona 4,95 €
  • Sorbet de mojito 4,95 €
  • Sorbet de mandarina 4,95 €

Per a intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, cal consultar amb el personal del restaurant. Estarem encantats d’informar-te i adaptar els plats si és possible.

Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (+0,50 €).