A LA CARTA
ENTRANTS FREDS
-
Anxova de Santoña 1u. 2,50 €
-
Plat de pernil 26,00 €
-
Amanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs 12,00 €
-
Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil 14,00 €
-
Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 12,00 €
ENTRANTS CALENTS
-
Raviolis XXL de cua de bou amb reducció de vi del Priorat 14,00 €
-
Cargols a la llauna 16,00 €
-
Xistorretes a la sidra 10,00 €
-
Patates braves 10,00 €
-
Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà 18,00 €
-
Croquetes (de pernil O de ceps amb foie O de gorgonzola i nous) 13,00 €
ENTRANTS DE PEIX
-
Cors de carxofa gratinats farcits de verduretes i llagostins 16,00 €
-
Pop a la brasa 20,00 €
-
Calamar d’Arenys a l’andalusa 20,00 €
-
Bunyols negres de bacallà a la muselina d’all i oli 14,00 €
-
Cruixent de llagostins 12,00 €
ELS QUE VÉNEN D’ÀSIA
-
Tataki de tonyina vermella 19,00 €
-
Gyozas de gambetes al curry 17,00 €
-
Gyozas de ceps i trompetes 17,00 €
-
Gyozas de melós de vedella a la mel 17,00 €
-
Bao de cua de toro amb salsa hoisin 16,00 €
-
Bao de gambetes al curry 16,00 €
ELS OUS
-
Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie 14,00 €
-
Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca 12,00 €
-
Ous estrellats amb pernil ibèric 12,00 €
ELS ARROSSOS
-
Rissoto de ceps amb encenalls de parmesà 16,00 €
-
Arròs del dia (mínim 2 pax) 19,00 €
DEL MAR
-
Llenguado a la planxa amb parmentier de patata 28,00 €
-
Ventresca de tonyina amb olivada i ceba confitada 16,00 €
-
Llom de salmó amb verduretes i cremós de patata 14,00 €
-
Calamarcets a la planxa 17,00 €
-
Calamarcets guisats amb ceba i mongetes 19,00 €
-
Kokotxas de bacallà al pil pil 23,00 €
-
Bacallà gratinat amb all i oli 18,00 €
LES NOSTRES TERRINES CUITES A BAIXA TEMPERATURA
-
Cua de bou amb vermut negre i foie 29,00 €
-
Garrinet cruixent amb patates i ceba confitada 21,00 €
-
Peus de porc amb la seva crosta 20,00 €
-
Xai amb parmentier de patata 20,00 €
A LA BRASA
-
Entrecot de vedella 27,00 €
-
Filet de vedella 29,00 €
-
Magret d’ànec amb reducció de P.X. 18,00 €
-
Costelles i mitjanes de cabrit 26,00 €
-
Costellam de porc ibèric lacat amb salsa BBQ 23,00 €
LA VACA MADURA
-
Steak tartar de vaca madurada 24,00 €
-
Txuletó de vaca madurada (1 kg) 57,00 €
-
Txuletó de vaca madurada (500 gr) 33,00 €
-
Tataki de vaca madurada 28,00 €
-
Filet vaca madurada 31,00 €
LES POSTRES
-
Carrot cake 5,00 €
-
Suc de taronja 5,00 €
-
Tarta de Santiago 5,50 €
-
Mel i mató 5,50 €
-
Pastís de formatge 5,50 €
-
Iogurt de la casa 3,75 €
-
Coulant de xocolata amb torró 6,50 €
-
Tatin de poma vainilla 6,50 €
-
Trufes de xocolata amb nata 5,50 €
-
Profiterols de nata amb xocolata calenta 4,95 €
-
Tiramisú 4,75 €
-
Tarta de sacher 5,50 €
-
Fruita del temps 2,75 €
-
Flam de formatge 3,75 €
-
Flam d’ou amb nata 3,75 €
-
Flam de cafè 3,75 €
GELATS I SORBETS
-
Gelat de xocolata 4,95 €
-
Gelat de coco 4,95 €
-
Gelat de vainilla 4,95 €
-
Gelat de torró 4,95 €
-
Sorbet de llimona 4,95 €
-
Sorbet de mojito 4,95 €
-
Sorbet de mandarina 4,95 €
Per a intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, cal consultar amb el personal del restaurant. Estarem encantats d’informar-te i adaptar els plats si és possible.
Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (+0,50 €).