[gtranslate]

AL CAP DE SETMANA

MENÚ CAP DE SETMANA

De divendres nit a diumenge migdia

35,00 €

ENTRANT A ESCOLLIR

  • Cargols a la llauna
  • Escudella barrejada
  • Trinxat de La Cerdanya
  • Carxofes a la brasa
  • Rissoto de ceps

SEGÓN A ESCOLLIR

  • Tripa amb cap i pota i cigrons
  • Mandonguilles amb pèsols i bolets
  • Orada a la donostiarra
  • Bacallà gratinat amb all i oli
  • Arròs de conill amb bolets (mínim 2 pax)
  • Hamburguesa vegana de tofu a la brasa

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

1 consumició per persona, o ampolla de vi per a 3 persones, o tissana de vi negre, blanc o rosat pera 3 persones

MENÚ GOURMET

de divendres nit a diumenge migdia

35,00 €

PER COMPARTIR

  • Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
  • Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca
  • Caneló d’Ànec amb foie

SEGÓN A ESCOLLIR

  • Tataki de vaca madurada
  • Cargols a la llauna
  • Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
  • Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
  • Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
  • Tataki de tonyina
  • Calamarcets a la planxa

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

Beguda no inclosa al preu

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA
MÍNIM 2 COMENSALS

53,00 €

PER COMPARTIR

  • Pernil ibèric
  • Xistorretes a la sidra
  • Calamar a l’andalusa

SEGÓN A ESCOLLIR

  • Txuletó de vaca madurada (1 kg)

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones

MENÚ INFANTIL

14,00 €

PLAT COMBINAT

  • Macarrons y hamburguesa amb patates fregides

POSTRES A ESCOLLIR

  • Flam
  • Gelat de vainilla
  • Gelat de xocolata
  • Iogurt

Aigua

Per a intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, cal consultar amb el personal del restaurant. Estarem encantats d’informar-te i adaptar els plats si és possible.

Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (+0,50 €).