ENTRE SETMANA
MENÚ MIGDIA
DE DIMARTS A DIVENDRES
21,90 €
MENÚ NITS
DIMECRES I DIJOUS
24,90 €
ENTRANT A ESCOLLIR
-
Escudella barrejada
-
Caneló d'ànec amb foie
-
Cargols a la llauna
-
Carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada
-
Trinxat de La Cerdanya
-
Wok de tallarines amb vedella i verduretes
SEGÓN A ESCOLLIR
-
Arròs de conill amb bolets ( mínim 2 pax)
-
Terrina de braó de vedella cuita a baixa temperatura amb idiazàbal
-
Galta d'ibèric a la brasa
-
Tripa amb cap i pota i cigrons
-
Salmó amb verduretes
-
Bacallà gratinat amb all i oli
-
Hamburguesa vegetariana de tofu
POSTRES A ESCOLLIR
-
Iogurt
-
Pastís de formatge
-
Sacher
-
Carrot cake
-
Gelats i sorbets
-
Tarta Santiago
-
Gelat de comtessa
-
Tiramisú
-
Profiterols amb xocolata
-
Flam de café
-
Flam d’ou
-
Flam de formatge
-
Mel i mató
-
Fruita del temps
1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones
MENÚ GOURMET
VÀLID TOTA LA SETMANA
35,00 €
PER COMPARTIR
-
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
-
Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca
-
Caneló d’Ànec amb foie
SEGÓN A ESCOLLIR
-
Cargols a la llauna
-
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
-
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
-
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
-
Tataki de tonyina
-
Calamarcets a la planxa
POSTRES A ESCOLLIR
-
Postres del dia
Beguda no inclosa al preu
MENÚ TXULETÓ
VÀLID TOTA LA SETMANA
MÍNIM 2 COMENSALS
53,00 €
PER COMPARTIR
-
Pernil ibèric
-
Xistorretes a la sidra
-
Calamar a l’andalusa
SEGÓN A ESCOLLIR
-
Txuletó de vaca madurada (1 kg)
POSTRES A ESCOLLIR
-
Postres del dia
1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones
MENÚ INFANTIL
14,00 €
PLAT COMBINAT
-
Macarrons y hamburguesa amb patates fregides
POSTRES A ESCOLLIR
-
Flam
-
Gelat de vainilla
-
Gelat de xocolata
Aigua
Per a intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, cal consultar amb el personal del restaurant. Estarem encantats d’informar-te i adaptar els plats si és possible.
Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (+0,50 €).