[gtranslate]

PER GRUPS

MENÚ #1

39,95 €

PER COMPARTIR

SEGÓN A ESCOLLIR

  • Tataki de tonyina
  • Costellam de porc lacat amb salsa bbq
  • Terrina de braó de vedella amb Idiazàbal
  • Tataki de vaca madurada
  • Mitjana de vedella a la brasa
  • Llom de salmó amb parmentier de patata
  • Bacallà gratinat amb all i oli
  • Hamburguesa vegana de tofu a la brasa

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones

GOURMET #2

MÍNIM 8 PAX

35,00 €

PER COMPARTIR

  • Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
  • Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca
  • Caneló d’Ànec amb foie

SEGÓN A ESCOLLIR

  • Cargols a la llauna
  • Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
  • Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
  • Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
  • Tataki de tonyina
  • Calamarcets a la planxa

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

Beguda no inclosa al preu

DEGUSTACIÓ DE TAPES #3

VÀLID A LES NITS

39,00 €

TAULA COMPLETA

  • Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra
  • Torradeta de pernil ibèric
  • Bunyolet negre de bacallà a la muselina d’all
  • Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà
  • Mini hamburgueseta de calamar a l’allet
  • Cruixent de llagostins
  • Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada
  • Caneló d’ànec amb foie
  • Xampinyó a la brasa farcit amb foie i gratinat amb parmesà
  • Brownie de bou amb crema de bolets

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones

MENÚ #4

TOT PER COMPARTIR

42,00 €

  • Amanida amb formatge de cabra, fruits secs ivinagreta agredolça
  • Cruixent de llagostins
  • Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes
  • Tataki de tonyina vermella amb soja
  • Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie
  • Tataki de vaca vella madurada

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones

MENÚ #5

45,00 €

PER COMPARTIR

  • Plat de pernil
  • Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes
  • Rissoto de ceps

SEGÓN A ESCOLLIR​

  • Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
  • Cruixent de garrinet
  • Calamarcets a la planxa
  • Peus de porc sense feina
  • Ventresca de tonyina amb ceba confitada i olivada

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones

MENÚ #6

56,00 €

PER COMPARTIR

  • Anxoves de Santoña
  • Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil
  • Pop a la brasa
  • Croquetes de foie amb ceps

SEGÓN A ESCOLLIR​

  • Filet de vedella a la brasa
  • Cua de bou amb foie i vermut negre
  • Magret d’ànec a la brasa amb reducció de P.X.
  • Kokotxas de bacallà
  • Calamarcets guisats amb mongetes

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones

TXULETÓ #7

53,00 €

PER COMPARTIR

  • Pernil ibèric
  • Xistorretes a la sidra
  • Calamar a l’andalusa

SEGÓN A ESCOLLIR​

  • Txuletó de vaca madurada (1 kg)

POSTRES A ESCOLLIR

  • Postres del dia

1 consumició per persona o ampolla de vi per a 3 persones

Per a intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, cal consultar amb el personal del restaurant. Estarem encantats d’informar-te i adaptar els plats si és possible.

Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (+0,50 €).