Benvinguts al Sal i Pebre seieu i GAUDIU!
La nostra cuina
Oferta variada
Terrassa exterior
Que no t’ho expliquin… Reserva ja!
Els nostres Plats
⏰ Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00
CARTA
Vegeterians – Sense gluten – Sense lactosa
Consulteu els acompanyaments dels plats
Entrants freds
**Micuit amb torradetes i melmelada de gerds 18€
**Anxoves de Santoña (00) 2€ unitat
**Plat de pernil 24€
**Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil 13€
***Amanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs 11,5€
**Amanida amb formatge de cabra i vinagreta agredolça 12€
**Carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada 10€
Entrants calents
**Cargols a la llauna 16€
**POp a la brasa 19€
**Pop a la gallega 19€
*Cors de carxofa farcits de llagostins i verduretes amb parmesà 16€
*Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà 16€
Cruixent de llagostins 12€
*Patates braves 10€
Xipirons a l’andalusa 14€
**Xistorretes a la sidra 9,75€
Croquetes de pernil de Guijuelo 11,8€
Croquetes de ceps amb fetge d’ànec 11,8€
*Croquetes de parmesà i gorgonzola amb fruits secs 11,8€
**Pebrots del Padró 10€
Gyozas de gambeta al curry 16,95€
Gyozas de melós de vedella a la mel 16,95€
Bunyols negres de bacallà amb all I oli 12€
Ous, pasta, canelons i risottos
**Ous estrellats amb patates, pernil d’ànec i foie 14€
*Ous estrellats amb patates, formatge de cabra i pernil ibèric 12€
**Ous estrellats amb pernil 12€
*Pasta fresca farcida de formatges (pesto o bolonyesa) 12€
Caneló de rostit 10€
Caneló d’ànec amb foie 13€
*Caneló de ceps 13€
*Risotto de ceps 14€
Ravioli de cua de bou amb reducció de vi del Priorat 14€
Ració de pa de coca amb tomàquet 3,5€ / Pa sense gluten 2,75€
Cuina del mar
**Tataki de tonyina vermella 19€
Bao de gambetes al curry 15,50€
**Hamburguesetes de llagostins 14€
**Hamburguesetes de calamar a l’allet 14€
Kokotxas de bacallà al pil pil 23€
Bacallà gratinat amb all i oli suau 18€
**Calamarcets amb ceba i mongetes 16€
*Salmó amb cremós de patata 13€
**Ventresca de tonyina amb olivada i ceba confitada 14€
*LLenguado a la planxa amb cremós de patata (peça) 24€
**Calamarcets a la planxa 17€
**LLagostins amb confit de ceba 16€
Les nostres carns
**Steak tartar de vedella 23€
Brownie de bou amb crema de verduretes 14€
**Cua de bou amb vermut negre & foie 18€
*Braó de vedella desosat amb crosta d’idiazàbal 14€
**Garrinet cruixent amb patatetes i ceba confitada 19€
**Cuixa d’ànec confitada amb fruits del bosc 15€
*Terrina de xai cuit a baixa temperatura amb parmentier de patata 17€
**Filet de vedella 24€
**Entrecot de vedella 20€
**Costelles i mitjanes de cabrit a la brasa 19€
**Costellam de porc marinat amb salsa BBQ 16€
Bao de cua de toro amb salsa hoisin 15,5€
***Hamburguesa de tofu 11€
**Magret amb reducció de Pedro Ximénes 16€
**Hamburguesa de magret amb foie i cruixent de ceba 19€
**Peus de porc cruixents i desosats 16€
Ració de pa de coca amb tomàquet 3,5€ / Pa sense gluten 2,75€
Les Postres
*Vegetarians – *Sense Gluten – *Sense Lactosa
**Suc de taronja 5€
Carrot cake 5€
*Mel i mató 5,5€
Pastís de formatge 5,5€
Tarta Sacher 5,5€
*Iogurt de la casa 3,75€
Culant de xocolata amb torró 6,5€
Tatin de poma vainilla 6,5€
Trufes de xocolata amb nata 5,5€
Profiterols de nata amb xocolata calenta 4,95€
Tiramissú 4,75€
**Fruita del temps 2,75€
*Flam de formatge 3,75€
*Flam d’ou amb nata 3,75€
*Flam de cafè 3,75€
Gelats I Sorbets
*Gelat de xocolata 4,95€
*Gelat de coco 4,95€
*Gelat de vainilla 4,95€
*Gelat de torró 4,95€
*Sorbet de llimona 4,95€
*Sorbet de mojito 4,95€
*Sorbet de mandarina 4,95€
Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 /20:30-00:00
Menú laboral dia 18,95€
Laboral nit 21,95€ ( nits de dimecres i dijous)
*Sense carn – *Sense Gluten – *Sense Lactosa
(consulteu la guarnició dels plats)
Entrants a escollir
**Carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada
**Amanida verda amb tonyina
**Pèsols amb sípia
Focaccia de verduretes amb botifarra blanca i negra
*Caneló de ceps
Wok de tallarines amb vedella i verdures
**Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca
Segons a escollir
**Hamburguesetes de llagostins
Bacallà gratinat amb all i oli
*Rodó de pollastre amb pernil i formatge a la carbonara
**Galta d’ibèric a la brasa
***Hamburguesa vegeteriana de tofu
**Peus de porc a la brasa
**Bistec de vedella a la brasa
*Hamburguesa de vedella amb formatge de cabra
Postres a triar
*Iogur
Pastís de formatge
Sacher
Carrot cake
*Gelats i sorbets
**Tarta Santiago
*Gelat de comtessa
Tiramissú
Profiterols amb xocolata
*Flam d’ou
*Flam de café
*Flam de formatge
*Mel i mató
***Fruita del temps
Maduixes al gust
Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (0,50€)
Inclou – Vi de la casa ( 1 ampolla per 3 pax ) o una consumició per persona
Menú infantil 14€ ( plat combinat)
Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua
Flam o gelat de xocolata o gelat de vainilla
Menú Gourmet
(Mímim 2 pax tota la setmana migdia i nit i taula completa)
Tres entrants per compartir
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca
Caneló d’ànec amb foie
Segon plat a triar
Cargols a la llauna
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
Tataki de tonyina
Calamarcets a la planxa
Postre a triar
33€
⏰ Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30 – 23:00
⏰ Horari de sala i terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00
Menú festiu 31€
*Vegeterians – *Sense gluten – *Sense lactosa
(Consulteu els acompanyaments dels plats)
Entrants a escollir
**Rotllets de carbassó farcits d’humus i llagostins
Caneló de melós de vedella amb idiazàbal
*Pasta fresca farcida de brie i tòfona amb pesto
*Escudella barrejada
**Esqueixada de bacallà amb oli de tomàquet
Segons a escollir
**Cuixa d’ànec confitada amb fruits vermells
*Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà
***Hamburguesa vegeteriana de tofu
**Presa 100% Duroc a la brasa
Bacallà gratinat amb all i oli
**Ventresca de tonyina amb olivada i ceba confitada
*Iogur
Pastís de formatge
Sacher
Carrot cake
*Gelats i sorbets
**Tarta Santiago
*Gelat de comtessa
Tiramissú
Profiterols amb xocolanta
*Flam d’ou
*Flam de café
*Flam de formatge
***Pinya natural
**Mel I mató
***Maduixes al gust
Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (0,50€)
Inclou – Vi de la casa ( 1 ampolla per 3 pax ) o una consumició per persona
Menú infantil ( plat combinat) 14€
Macarrons + hamburguesa + aigua
Flam o gelat de xocolata o gelat de vainilla
Menú Gourmet
(Mímim 2 pax tota la setmana migdia i nit i taula completa)
Tres entrants per compartir
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca
Caneló d’ànec amb foie
Segon plat a triar
Cargols a la llauna
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
Tataki de tonyina
Calamarcets a la planxa
Postre a triar
33€
⏰ Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00
TAPES (només a les nits)
Vegeterians – Sense gluten – Sense lactosa
Consulteu els acompanyaments dels plats
Tapes :De Carn
**Pernil ibèric 16€
** Cua de bou amb 10,8€
** Peus de porc cruixents i desosats 9,6€
Croquetes de foie amb ceps (3u.) 5,90€
Croquetes de pernil (3u.) 5,90€
Bao de cua de toro amb salsa hoisin (3 u.) 10,95€
** Costellam de porc marinat amb BBQ 9,6€
*Braó de vedella amb idiazàbal 9,15€
Torradeta de pernil ibèric i encenalls de foie (2u.) 6€
Caneló d’ànec amb foie 7,8€
Ravioli de cua de bou amb reducció de vi del Priorat 7€
Gyozas de melós de vedella a la mel (4u.) 10,95€
*Mini hamburguesa de vedella amb formatge i ceba (3u.) 6,9€
Xampinyó de foie & parmesà (3u.) 6,5€
**Cruixent de garrinet desosat 12€
**Cargols a la llauna 9,6€
**Magret d’ànec a la brasa 9,6€
**XIstorretes 5,85€
**Steak tartar de vedella 13,95€
Tapes :De Peix
**Anxova de Santoña (00) 2€ unitat
**Gyozas de gambeta al curry (4u.) 8,5€
**Tataki de tonyina & soja 12€
**Pop a la gallega 9,95€
Bao de llagostins al curry (2u.) 10,95€
*Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà (2u.) 8€
Xipirons a l’andalusa 7,5€
**LLagostins amb confit de ceba 9,6€
Cruixent de llagostins (3u.) 7€
Bunyolets negres de bacallà a la muselina d’all (3u.) 7€
**Hamurguesetes de calamar a l’allet 9,5€
Tapes :Ni Carn Ni Peix
*Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 6,5€
*Amanida amb formatge de cabra 6,75€
**OU estrellat sorpresa 6€
Gyozas de ceps i trompetes (3u.) 10,95€
*Croqueta de gorgonzola (3u.) 5,9€
**Patates braves 6€
**Pebrots del Padró 6€
*Tempura de verduretes & soja 6€
*Caneló de ceps 7,95€
*Risotto de ceps 8€
A la nostra carta de tapes no hi han primers ni segons, totes elles es cuinen al moment i es serviran segons l’ordre de la cuina per mantenir la seva frescura
Ració de pa de coca amb tomàquet 3,5€ / Pa sense gluten 2,75€
MENÚ DEGUSTACIÓ 35€
Menú vàlid a les nits i taula completa
Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra
Torradeta amb pernil ibèric
Bunyolet negre de bacallà a la muselina d’all
Mini hamburegueseta de calamar a l’allet
Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà
Cruixent de llagostins
Mini hamburguesa de vedella amb formatge i ceba confitada
Caneló d’ànec amb foie
Xampinyó a la brasa farcit amb foie i gratinat amb parmesà
Bownie de bou amb crema de bolets
Inclou
Pa de coca amb tomàquet i una beguda per persona
(Aigua, refresc, cervesa de barril, copa de vi o copa de cava)
Postre a triar
Les Postres
*Vegetarians – *Sense Gluten – *Sense Lactosa
**Suc de taronja 5€
Carrot cake 5€
*Mel i mató 5,5€
Pastís de formatge 5,5€
Tarta Sacher 5,5€
*Iogurt de la casa 3,75€
Culant de xocolata amb torró 6,5€
Tatin de poma vainilla 6,5€
Trufes de xocolata amb nata 5,5€
Profiterols de nata amb xocolata calenta 4,95€
Tiramissú 4,75€
**Fruita del temps 2,75€
*Flam de formatge 3,75€
*Flam d’ou amb nata 3,75€
*Flam de cafè 3,75€
Gelats I Sorbets
*Gelat de xocolata 4,95€
*Gelat de coco 4,95€
*Gelat de vainilla 4,95€
*Gelat de torró 4,95€
*Sorbet de llimona 4,95€
*Sorbet de mojito 4,95€
*Sorbet de mandarina 4,95€
Menú d’ Any nou
*Vegeterians – *Sense gluten – *Sense lactosa
(Consulteu els acompanyaments dels plats)
Primers a escollir
**Amanida amb varietat d’enciams, espàrrecs de marge a la brasa
i cruixent de pernil ibèric
*Cors de carxofa confitats farcits de verduretes i llagostins gratinats amb parmesà
Caneló de pollastre de pagès i tòfona amb beixamel de bolets
**Cargols a la llauna
**Humus amb pop i cruixent de cansalada ibèrica
**Tataki de tonyina
Segons a escollir
**Llom de bacallà d’Islàndia al pil pil
**Calamarcets a la planxa amb verduretes
**Terrina de xai confitat al Oporto
**Entrecot de vedella a la brasa
**Magret d’ànec a la brasa amb reduccio de P:X:
**Garrinet cuit a baixa temperatura amb patates i confit de ceba
***Hambueguesa vegeteriana de tofu
Postres a triar
Inclou – Vi de la casa ( 1 ampolla per 3 pax ) o una consumició per persona
40€
⏰ Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00
Menú grups
(mínim 8 pax)
Vegeterians – sense gluten – sense lactosa
( consulteu els acompanyaments del plats)
Menú nº 1 – 35€
Per picar
**Carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada
*Cruixent de llagostins
*Patates braves
**Ous estrellats amb pernil
*Caneló d’ànec amb foie
**Rissoto de ceps
Menú nº 2 – 39€
Per picar
**Amanida amb formatge de cabra caramelitzat
***Llagostins saltejats amb ceba confitada
*Tempura de verduretes amb soja
*Patates braves
**Rissoto de ceps
*Caneló de galta de vedella amb idiazàbal
**Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie
Segon plat a triar amb els menús 1 i 2
*Bacallà gratinat amb all i oli
***Ventresca de tonyina amb ceba i olivada
**Cuixa d’ànec confitada amb fruits vermells
**Mitjana de vedella a la brasa
**Secret Duroc a la brasa
**Hamburguesa vegeteriana de tofu
Inclou – vi de la casa ( 1 ampolla per 3 pax) o una consumició per persona
Postres a triar
Menú Nº3 tot per picar
Pa de coca amb tomàquet
Amanida amb varietat d’enciams, formatge de cabra
i vinagreta agredolça
Cruixent de llagostins
Cors de carxofa gratinats amb parmesà farcits de verdures
i gambetes
Tataki de tonyina vermella amb soja
Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie
Entrecot de vedella a la brasa llescat
Postre a triar de la carta
Inclou – vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat
(1 ampolla per 3 pax.) i aigua
42€
Menú Nº4
Per compartir
Pa de coca amb tomàquet
Pernil ibèril
Micuit amb torradetes
Cors de carxofa gratinats amb parmesà farcits de verdures
i gambetes
Gyozes de melós de vedella a la mel
Segón pla a triar
Entrecot de vedella a la brasa
Terrina de xai cuit a baixa temperatura amb parmentier de patata
Cuixa d’ànec confitada amb fruits vermells
Calamarcets a la planxa
Ventresca de tonyina amb olivada i ceba confitada
Postre a triar de la carta
Inclou – vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat
(1 ampolla per 3 pax.) i aigua
44€
Menú Nº5
Per compartir
Pa de coca amb tomàquet
Anxoves de Santoña
Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil
Pop a la brasa
Croquetes de gorgonzola amb nous
Segón plat a triar
Filet de vedella a la brasa
Cua de bou amb foie i vermut negre
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de P.X.
Salmó amb cremós de patata
Bacallà gratinat amb all i oli
Postre a triar de la carta
Inclou – vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat
(1 ampolla per 3 pax.) i aigua
49€
Carta de vins i caves
NEGRES
EMPORDÀ NOMÉS – Garnatxa negra 14,5% -19,75€
PRIORAT GR174 Garnatxa & Carinyena & Cabernet Sauvignon 15% 21,5€
MONTSANT ÈTNIC– Garnatxa i Carinyena – 14,5 % – 20€
TERRA ALTA LAFOU. EL SENDER – Garnatxa negra & Syrah 14% -22€
COSTERS DEL SEGRE SIÓS NATURE – Syrah 14% -23€
RIBERA DEL DUERO PORTIA – Tempranillo – 13,5 % – 19€
NAVARRA FORTIUS – tempranillo – 13,5 % – 15€
RIOJA LINDES DE REMELLURI – Criança – 14% – 25€
RIOJA MARQUÉS DE VITORIA (50 cl. ) – Criança – 13,5 % 13€
BLANCS
PENEDÈS GRAMONA MUSTILLANT ( AGULLA) – Raïm ecològic 11,5% – 18€
ALELLA PB. ALTA ALELLA – Pansa blanca – 12% – 19€
PENEDÈS GRAMONA GESSAMÍ – Ecològic 11 % – 21€
PRIORAT EL TEMPLE– Garnatxa blanca & Macabeu – 13,75 % – 18€
NAVARRA FORTIUS – Viura & Chardonnay – 12,5 % – 15€
RUEDA PORTIA – Verdejo – 12,5 % – 19€
RIAS BAIXAS CAMPILLO– Albariño – 12,5 % – 23€
ROSATS
NAVARRA FORTIUS – 13,5 % – 15€
CATALUNYA EL TEMPLE – 13% – 18€
CAVES
PORTELL – Brut nature 21€
LLOPART – LEOPARDI –Brut nature reserve 36€
BERHA – Brut nature – 24€
TISSANES I COPES
TISSANA de vi 19€
TISSANA de cava 22€
COPA de cava 5,5€
COPA de vi negre ( navarra ) 2,75€
COPA de vi blanc ( navarra ) 2,75€
COPA de vi rosat ( navarra ) 2,75€
COPES PREMIUM
COPA de vi negre 5,5€
(Priorat, Montsant,Terra Alta, Ribera del Duero)
COPA de vi blanc 5,5€
(Verdejo, Chardonnay, Albariño)
COPA de vi rosat 2,75€