Benvinguts al Sal i Pebre seieu i GAUDIU!

null
null

La nostra cuina

Cuina tradicional i de mercat són els trets característics del nostre Restaurant Sal i Pebre, acompanyat de la selecció dels millors productes de proximitat. Cuinem plats d’ara i d’abans, d’aquí i d’arreu i amb un toc avanguardista.
null

Oferta variada

Oferim menú, carta i una gran varietat de tapes que anem canviant segons la temporada. També disposem de menús per grups tots ells adaptats a les vostres necessitats. I ara també per endur!
null

Terrassa exterior

Servei de Terrassa exterior durant tot l’any adaptada a l’hivern amb calefacció i especial per grups.

Que no t’ho expliquin…  Reserva ja!

Els nostres Plats

 

Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00

CARTA

VegetariansSense glutenSense lactosa

 

ENTRANTS FREDS

Anxova de Santoña   2,5€/u.

Micuit amb torradetes i melmelada de gerds  18

Plat de pernil   26

Amanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs  12

Amanida amb formatge de cabra i vinagreta agredolça  12

Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil  14

Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 11

 

ENTRANTS CALENTS

Raviolis XXL de cua de bou amb reducció de vi del Priorat  14

Cargols a la llauna  16

Xistorretes a la sidra  10

Pebrots del Padró  10

Patates braves   10

Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà  18

Croquetes ( de pernil O de ceps amb foie O de gorgonzola i nous)    12

ENTRANTS DE PEIX

Cors de carxofa gratinats  farcits de verduretes i llagostins  16

Pop a la brasa 20

Llagostins amb confit de ceba  16

Calamar d’Arenys a l’andalusa  18

Xipirons a l’andalusa  14

Bunyols negres de bacallà a la muselina d’all i oli   14

Cruixent de llagostins  12

ELS QUE VÉNEN D’ÀSIA

Tataki de tonyina vermella    19

Gyozas de gambetes al curry   17

Gyozas de ceps i trompetes    17

Gyozas de melós de vedella a la mel  17

Bao de cua de toro amb salsa hoisin    16

Bao de gambetes al curry  16

OUS

Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie   14

Ous estrellats amb pernil ibèric i formatge de cabra     12 

 Ous estrellats amb pernil ibèric   12                        

ARROSSOS

Arròs cremós de ceps amb encenalls de parmesà  16

Arròs cremós de formatges  17

Arròs cremós amb bolets i  tòfona blanca   18

Arròs sec del dia ( mínim 2 pax)   19                                                                                    

DEL MAR

Llenguado a la planxa amb parmentier de patata     28

Ventresca de tonyina amb olivada i ceba confitada   16

Llom de salmó amb verduretes saltejades  14

Calamarcets a la planxa  17

Calamarcets guisats amb ceba i mongetes   19

Kokotxas de bacallà al pil pil    23

Bacallà gratinat amb all i oli     18

LES NOSTRES TERRINES CUITES A BAIXA TEMPERATURA

Cua de bou amb vermut negre i foie   19

Garrinet cruixent amb patates i ceba confitada   20

Peus de porc amb la seva crosta    18

Xai amb cremós de patata  17

BRASA

Entrecot de vedella   24

Filet de vedella    26

Magret d’ànec amb reducció de P.X.  18

Costelles i mitjanes de cabrit  26

Costellam de porc ibèric lacat amb salsa BBQ   19

VACA MADURADA

Steak tartar de vaca madurada   22

Txuletó de vaca madurada                                    (1kg) 54€ o de (0,500)   29

Tataki de vaca madurada   22

Filet vaca madurada  27

   
   
   
   
   

LES POSTRES

 

Carrot cake 5
Suc de taronja 5
Tarta de Santiago 5,50
Mel i mató 5,50
Pastís de formatge 5,50
Iogurt de la casa 3,75
Coulant de xocolata amb torró 6,50
Tatin de poma vainilla 6,50
Trufes de xocolata amb nata 5,50
Profiterols de nata amb xocolata calenta 4,95
Tiramisú  4,75
Tarta de sacher 5,50
Fruita del temps 2,75
Flam de formatge 3,75
Flam d’ou amb nata 3,75
Flam de cafè 3,75

 

GELATS I SORBETS

 

Gelat de xocolata 4,95
Gelat de coco 4,95
Gelat de vainilla 4,95
Gelat de torró 4,95
Sorbet de llimona 4,95
Sorbet de mojito 4,95
Sorbet de mandarina 4,95

Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 /20:30-00:00

MENÚ LABORAL DIA 19,50€

LABORAL NIT (nits de dimecres i dijous) 23,50€

VegetariansSense glutenSense lactosa

 

ENTRANTS A ESCOLLIR

Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca

Rissoto de ceps

Gaspatxo amb entrebancs

Cargols a la llauna

Caneló de pollastre de pagès amb tòfona

Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra

SEGÓN A ESCOLLIR

Arròs de sípia amb llagostins  (mínim 2 pax)

Peus de porc  a la brasa

Conill  a la brasa

Terrina de braó de vedella cuita a baixa temperatura amb idiazàbal

Combinat de botifarra blanca i negra a la brasa

Bacallà gratinat amb all i oli

Hamburguesa vegetariana de tofu

POSTRES A TRIAR

Iogurt

Pastís de formatge

Sacher

Carrot cake

Gelats i sorbets

Tarta Santiago

Gelat de comtessa

Tiramisú

Profiterols amb xocolata

Flam de café

Flam d’ou

Flam de formatge

Mel i mató

Fruita del temps


+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

Menú infantil 14€ (plat combinat)

Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua 

Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)

Consulteu els acompanyaments dels plats per les intoleràncies

Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (0,50)

MENÚ GOURMET

VÀLID TOTA LA SETMANA

TAULA COMPLETA

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

+

1 SEGON PLAT a triar per persona

Tataki de vaca madurada

Cargols a la llauna

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Calamarcets a la planxa

+

Postre a triar

35€

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

 

53€

 

 

 

Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30 – 23:00
⏰ Horari de sala i terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00

VegetariansSense glutenSense lactosa

MENÚ CAP DE SETMANA

35€ 

ENTRANTS A ESCOLLIR

Cargols a la llauna

Sopa de meló amb cruixent de pernil ibèric

Amanida amb formatge de cabra, fruits secs i vinagreta agredolça

Caneló de pollastre de pagès amb tòfona

Llagostins amb confit de ceba

SEGONS A ESCOLLIR

Secret Duroc a la brasa

Mitjana de vedella a la brasa

Llom de salmó amb crema de verduretes

Bacallà gratinat amb all i oli

Arròs de conill amb bolets i all i oli de safrà (mínim 2 pax)

Hamburguesa vegana de tofu a la brasa

POSTRES A TRIAR

Iogurt

Pastís de formatge

Sacher

Carrot cake

Gelats i sorbets

Tarta Santiago

Gelat de comtessa

Tiramisú

Profiterols amb xocolata

Flam de café

Flam d’ou

Flam de formatge

Mel i mató

Fruita del temps

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

 

Menú infantil 14€ (plat combinat)

Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua 

Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)

 

MENÚ GOURMET

VÀLID TOTA LA SETMANA

TAULA COMPLETA

 

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

+

1 SEGON PLAT a triar per persona

 

Cargols a la llauna

Tataki de vaca madurada

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Calamarcets a la planxa

+

Postre a triar

35€

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

TAPES 

Només a les nits

VegeteriansSense glutenSense lactosa

Consulteu els acompanyaments dels plats

DE CARN

Pernil ibèric 17

Cua de bou amb foie 11,40

Peus de porc cruixents 10,80

Croquetes de foie amb ceps 4u. 8

Croquetes de pernil 4u. 8

Costellam de porc amb BBQ 10,80

Bao de cua de toro amb salsa hoisin 2u. 8

Ravioli XXL de cua de bou 7

Tataki de vaca  madurada 22

Xampinyó de foie i parmesà 4u. 10

Mini hamburguesa de vedella amb formatge i ceba 4u. 9,20

Gyozas de melós de vedella 4u. 10,95

Cruixent de garrinet desossat 18

Cargols a la llauna 9,60

Magret d’ànec a la brasa 11

Xistorretes 6

Steak tartar de vedella 22

Caneló d’ànec amb foie 13

DE PEIX

Anxova de Santoña (00) 2,50eur/u.

Bao de gambetes al curry 2u. 8

Tataki de tonyina i soja 12

Pop a la gallega 9,95

Cruixent de llagostins 4u. 9,60

Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà 2u. 8

Llagostins amb confit de ceba 9,60

Xipirons a l’andalusa 8,40

Bunyolets negres de bacallà a la muselina d’all 4u. 9,60

Gyozas de gambeta al curry 4u.11,35
Calamar d’Arenys a l’andalusa 18

Hamburguesetes de calamar 4u. 12,70

NI DE CARN NI DE PEIX

Tempura de verduretes i soja 6

Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 6,60

Amanida formatge de cabra 7,20

Ou estrellat sorpresa 7,20

Croqueta de gorgonzola 4u. 7,85

Gyoza de ceps i trompetes 4u. 10,95

Patates braves 6,60

Pebrots del Padró 6,60

Caneló de ceps 13

Arròs cremós de ceps amb encenalls de parmesà 16

Arròs cremós de formatges 17

Arròs cremós amb bolets i tòfona blanca 18

 

MENÚ DEGUSTACIÓ

VÀLID A LES NITS

TAULA COMPLETA

Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra

Torradeta de pernil ibèric

Bunyolet negre de bacallà a la muselina d’all

Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà

Mini hamburgueseta de calamar a l’allet

Cruixent de llagostins

Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada

Caneló d’ànec amb foie

Xampinyó a la brasa farcit amb foie i gratinat amb parmesà

Brownie de bou amb crema de bolets

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

39€

 

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

⏰ Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00

 

Revetlla de Sant Joan

 

Per compartir

Carpaccio tomàquet amb formatge de cabra i olivada

Calamar d’Arenys a l’andalusa

Cruixent de llagostins

Rissoto de ceps

Caneló de melós de vedella amb idiazàbal

Segon plat a triar

Steak tartar tallat a ganivet

Tataki de vaca madurada

Mitjana de vedella a la brasa

Llom de salmó amb parmentier de patata

Bacallà gratinat amb all i oli

Tataki de tonyina amb soja

+

1 beguda o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

39€ iva inclòs

MENÚS PER GRUPS

(mímim 8 pax)

MENÚ GOURMET – Nº2

Per compartir

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Ous estrellats amb sobrassada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

 

Segon plat a triar

Cargols a la llauna

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Tataki de vaca vella madurada

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Calamarcets a la planxa

+

Postre a triar

35€

 

Beguda no inclosa

 

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TAPES- Nº3

VÀLID A LES NITS

Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra

Torradeta de pernil ibèric

Bunyolet negre de bacallà a la muselina d’all

Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà

Mini hamburgueseta de calamar a l’allet

Cruixent de llagostins

Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada

Caneló d’ànec amb foie

Xampinyó a la brasa farcit amb foie i gratinat amb parmesà

Brownie de bou amb crema de bolets

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

39€

 

MENÚ – Nº4

TOT PER COMPARTIR

Amanida amb formatge de cabra, fruits secs ivinagreta agredolça

Cruixent de llagostins

Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes

Tataki de tonyina vermella amb soja

Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie

Tataki de vaca vella madurada

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

40€

 

MENÚ Nº5

Per compartir

Plat de pernil

Micuit amb torradetes

Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes

Rissoto de ceps

 

Segon plat a triar

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Cuixa d’ànec confitada amb fruits vermells

Cruixent de garrinet

Calamarcets a la planxa

Llagostins amb confit de ceba

+

Postre a triar

 

45€

 

MENÚ  Nº6

Per compartir

Anxoves de Santoña

Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil

Pop a la brasa

Croquetes de foie amb ceps

 

Segon plat a triar

Filet de vedella a la brasa

Cua de bou amb foie i vermut negre

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de P.X.

Kokotxas de bacallà

Calamarcets guisats amb mongetes

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

Postre a triar per persona

50€

 

MENÚ TXULETÓ – Nº7

Per compartir

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa


+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

CARTA DE VINS I CAVES

 

NEGRES

TOCAT DE L’ ALA – EMPORDÀ – Garnatxa negra – 14,5% 24
GR174 – PRIORAT – Garnatxa i Carinyena i Cabernet Sauvignon – 15% 23
BRUNUS – MONTSANTGarnatxa i Carinyena – 14,5% 26
LAFOU. EL SENDER – TERRA ALTA – Garnatxa negra i Syrah – 14% 23
SIÓS NATURE – COSTERS DEL SEGRESyrah – 14% 24
PORTIA – RIBERA DEL DUERO – Tempranillo – 13,5% 20
FORTIUS – NAVARRA – Tempranillo – 13,5% 16
LINDES DE REMELLURI – RIOJA – Criança – 14% 26
CAMPILLO – RIOJA – Criança – 14,5% – 50cl 14,95

BLANCS

GRAMONA MOUSTILLANT (AGULLA) – PENEDES – Raïm ecològic 11,5% 19
PB. ALTA ALELLA – ALELLA – Pansa blanca – 12% 20
GRAMONA GESSAMÍ – PENEDES – Ecològic 11% 22
ABADAL PICAPOLL – PLA DE BAGES – 12,5% 24
FORTIUS – NAVARRA – Viura & Chardonnay – 12,5% 16
PORTIA – RUEDA- Verdejo – 12,5% 20
CAMPILLO – RÍAS BAIXAS – Albariño – 12,5% 24

ROSATS

FORTIUS NAVARRA – 13,5% 16
ABADAL EL ROSAT PLA DE BAGES – 12%

GRAMONA MART – Penedès – 11%                                                                                                   

          24

24

CAVES/CHAMPAGNE

PORTELL – Brut Nature 22
BERTHA – Brut Nature Reserve 25
LEOPARDI – Brut Nature 36
LOUIS ROEDERER – Champagne 74

 

TISANES I COPES

Tissana de vi (negre, blanc o rosat) 19
Tissana de cava 23
Copa de cava 6,5

 

COPES PREMIUM

Copa de vi negre (Montsant / Ribera del duero) 6,5
Copa de vi negre (Navarra) 2,95
Copa de vi blanc (Verdejo  / Pansa Blanca) 6,5
Copa de vi blanc (Navarra) 2,95
Copa de vi rosat (Navarra) 2,95

 

Instagram

Contacte

    QR