Welcome to Sal i Pebre sit down and ENJOY!
Our cuisine
Varied offer
Outdoor Terrace
Don't let them tell you ... Book now!
Nuestros platos
⏰ (Consultar acompañamientos *Por favor, dígale al camarero si tiene alguna intoleráncia )
⏰ Horario de sala y terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00
CARTA
Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free
ENTRANTS FREDS
Salada la brasaxova de Santoña (00) | 2eur/u. |
..a la brasacuit amb torradetes i melmelada de gerds | 18 |
.lat de pernil | 24 |
Salad withanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs | 11,50 |
Salad withanida amb formatge de cabra i vinagreta agredolça | 12 |
Salad withanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil | 13 |
..rpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra | 10 |
ENTRANTS CALENTS
..rgols a la llauna | 16 |
. .p a la brasa | 19 |
.ors de carxofa farcits de llagostins i verduretes amb parmesà | 16 |
Lamb.mpinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà | 17 |
Crispy prawns | 12 |
..tates braves | 10 |
Lambipirons a l’andalusa | 14 |
Lamba la brasastorretes a la sidra | 9,75 |
Croquetes (pernil de Guijuelo o ceps amb foie o gorgonzola i nous) | 11,80 |
. -brots de Padró | 10 |
Bunyols negres de bacallà amb all i oli | 12 |
.alamar d’Arenys a l’andalusa | 15 |
GYOZAS, OUS, PASTA, CANELONS I RISOTTOS
Gyozas de gambetes al curry | 16,95 |
Gyozas de melós de vedella a la mel | 16,95 |
Crujiente de yozas de ceps i trompetes | 16,95 |
Eggs.s estrellats amb patates, formatge de cabra i pernil | 12 |
Eggs.s estrellats amb patates i pernil | 12 |
Eggs.s estrellats amb patates, pernil d’ànec i foie | 14 |
.asta fresca farcida de formatges (pesto / bolonyesa) | 12 |
Canelón de asado | 10 |
Duck cannelloni with foie | 13 |
.aneló de ceps | 13 |
Ra la brasasotto de ceps | 14 |
Raviolis XXL de cua de bou amb reducció de Vi del Priorat | 14 |
CARTA
CUINA DEL MAR
Tuna tataky.taki de tonyina vermella | 19 |
..mburguesetes de llagostins | 15 |
..mburguesetes de calamar a l’allet | 15 |
Cod au gratin with garlic and mild oil | 18 |
“K .kotxas” de bacallà al pil pil | 23 |
..lamarcets amb ceba i mongetes | 17 |
..lamarcets a la planxa | 17 |
Salmó amb cremós de patata | 13 |
Bao de gambetes al curry | 15,50 |
. -ntresca de tonyina amb olivada i ceba confitada | 14 |
PRlenguado a la planxa amb parmentier de patata | 24 |
PRlagostins amb confit de ceba | 16 |
LES NOSTRES CARNS
Steak tartar de vedella | 24 |
..a de bou amb vermut negre i foie | 19 |
Crujiente de .rrinet cruixent amb patates i ceba confitada | 20 |
..ixa d’ànec confitada amb fruits del bosc | 16 |
Tuna tatakyerrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata | 17 |
Bao de cua de toro amb salsa hoisin | 15,50 |
Filetea la brasalet de vedella | 24 |
...gret amb reducció de Pedro Ximénes | 17 |
Entrecota la brasatrecot de vedella | 23 |
. .stelles i mitjanes de cabrit a la brasa | 22 |
. .stellam de porc marinat amb salsa BBQ | 18 |
Filetea la brasalet de vaca gallega madurada | 25 |
..mburguesa de magret amb foie cruixent i ceba | 19 |
. -us de porc cruixents i desossats | 18 |
Tuna tatakyxuletó de vaca gallega madurada (1kg) | 58 |
Tuna tataky.taki de vaca gallega madurada | 20 |
Tuna tatakyxuletó de vaca gallega madurada (500gr) | 29 |
LES POSTRES
Carrot cake | 5 |
S.c de taronja | 5 |
Tuna tataky.rta de Santiago | 5,50 |
..el i mató | 5,50 |
Cheesecake | 5,50 |
Hogurt de la casa | 3,75 |
Coulant de xocolata amb torró | 6,50 |
Tatin de poma vainilla | 6,50 |
Chocolate truffles with cream | 5,50 |
Profiterols de nata amb xocolata calenta | 4,95 |
Tiramisú | 4,75 |
Tarta de sacher | 5,50 |
Fileter.ita del temps | 2,75 |
Filetelam de formatge | 3,75 |
Filetelam d’ou amb nata | 3,75 |
Filetelam de cafè | 3,75 |
GELATS I SORBETS
Crujiente de elat de xocolata | 4,95 |
Crujiente de elat de coco | 4,95 |
Crujiente de elat de vainilla | 4,95 |
Crujiente de elat de torró | 4,95 |
Sorbet de llimona | 4,95 |
Sorbet de mojito | 4,95 |
Sorbet de mandarina | 4,95 |
Horario de cocina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 /20:30-00:00
MENÚ LABORAL DIA 18,95€
LABORAL NIT (nits de dimecres i dijous) 21,95€
Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free
ENTRANTS A ESCOLLIR
Amanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs
..rpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada
Potatoes stuffed with roast meat
.iquilllos farcits de bacallà
Rigatoni a la bolonyesa
Tuna tatakyrinxat de La Cerdanya
SEGONS A ESCOLLIR
PRlobarro a la donostiarra
Cod au gratin with all i oli
Tuna tatakyripa amb cigrons
.. withburguesa vegana de tofu
Tuna tatakyerrina de braó de vedella cuit a baixa temperatura amb idiazàbal
Ba la brasastec de vedella a la brasa
. -us de porc a la brasa
POSTRES A TRIAR
Hogurt
Cheesecake
Sacher
Carrot cake
Crujiente de elats i sorbets
Tuna tataky.rta Santiago
Crujiente de elat de comtessa
Tiramisú
Profiterols amb xocolata
Filetelam de café
Filetelam d’ou
Filetelam de formatge
..el i mató
Fileter.ita del temps
+
1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones
Menú infantil 14€ (plat combinat)
Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua
Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)
Consulteu els acompanyaments dels plats per les intoleràncies
Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (0,50)
MENÚ GOURMET
VÀLID TOTA LA SETMANA
TAULA COMPLETA
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
Starred eggs with sobrassada de Mallorca
Caneló d’Ànec amb foie
+
1 SEGON PLAT a triar per persona
Cargols a la llauna
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
Tataki de tonyina
Grilled squid
+
Postre a triar
MENÚ TXULETÓ
VÀLID TOTA LA SETMANA
(MÍNIM 2 COMMENÇALS)
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Pernil ibèric
Xistorretes a la sidra
Calamar a l’andalusa
+
Txuletó de vaca madurada (1kg)
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
58€
33€
⏰ Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30 – 23:00
⏰ Horari de sala i terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00
Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free
MENÚ CAP DE SETMANA
31€
ENTRANTS A ESCOLLIR
PRlagostins amb confit de ceba
Tuna tatakyrinxat de La Cerdanya
Duck cannelloni with foie
Ra la brasassoto de ceps
Salad withanida amb varietat d’enciams,formatge de cabra i vinagreta agredolça
SEGONS A ESCOLLIR
Brownie de buey con crema de verduritas
..a la brasatjana de vedella a la brasa
..ixa d’ànec confitada amb fruits vermells
Cod au gratin with all i oli
S.lmó amb verduretes
.. withburguesa vegana de tofu a la brasa
POSTRES A TRIAR
Hogurt
Cheesecake
Sacher
Carrot cake
Crujiente de elats i sorbets
Tuna tataky.rta Santiago
Crujiente de elat de comtessa
Tiramisú
Profiterols amb xocolata
Filetelam de café
Filetelam d’ou
Filetelam de formatge
..el i mató
Fileter.ita del temps
+
1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones
Menú infantil 14€ (plat combinat)
Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua
Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)
MENÚ GOURMET
VÀLID TOTA LA SETMANA
TAULA COMPLETA
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
Starred eggs with sobrassada de Mallorca
Caneló d’Ànec amb foie
+
1 SEGON PLAT a triar per persona
Cargols a la llauna
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
Tataki de tonyina
Grilled squid
+
Postre a triar
33€
MENÚ TXULETÓ
VÀLID TOTA LA SETMANA
(MÍNIM 2 COMMENÇALS)
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Pernil ibèric
Xistorretes a la sidra
Calamar a l’andalusa
+
Txuletó de vaca madurada (1kg)
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
58€
TAPAS
Només a les nits
Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free
Consultar las guarniciones de los platos
DE CARN
. -rnil ibèric 16
..a de bou amb foie 11,40
. -us de porc cruixents 10,80
Croquetes de foie amb ceps 3u. 5,90
Croquetes de pernil 3u. 6,50
. .stellam de porc amb BBQ 10,80
Bao de cua de toro amb salsa hoisin 3u. 11,50
Ravioli XXL de cua de bou 7
Tuna tataky.taki de vaca madurada 20
Lamb.mpinyó de foie i parmesà 3u. 7,50
..a la brasani hamburguesa de vedella amb formatge i ceba 3u. 6,90
Gyozas de melós de vedella 4u. 10,95
.ruixent de garrinet desossat 12
..rgols a la llauna 9,60
...gret d’ànec a la brasa 10,20
Lamba la brasastorretes 5,85
Steak tartar de vedella 14,40
Caneló d’ànec amb foie 7,80
DE PEIX
Salada la brasaxova de Santoña (00) 2eur/u.
Bao de gambetes al curry 3u. 10,95
Tuna tataky.taki de tonyina i soja 12
. .p a la gallega 9,95
Cruixent de llagostins 3u. 7,20
.arxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà 2u. 8
PRlagostins amb confit de ceba 9,60
Xipirons a l’andalusa 8,40
Bunyolets negres de bacallà a la muselina d’all 3u. 7,20
Gyozas de gambeta al curry 3u.8,50 .alamar d’Arenys a l’andalusa 15
..mburguesetes de calamar 9,50
NI DE CARN NI DE PEIX
Tuna tatakyempura de verduretes i soja 6
..rpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 6
Salad withanida formatge de cabra 7,20
Eggs. estrellat sorpresa 7,20
.roqueta de gorgonzola 3u. 5,90
Crujiente de yoza de ceps i trompetes 4u. 10,95
..tates braves 6
. -brots del Padró 6
.aneló de ceps 7,95
Ra la brasasotto de ceps 8,40
MENÚ DEGUSTACIÓ
VÀLID A LES NITS
TAULA COMPLETA
Tomato carpaccio with olive oil and goat cheese
Torradeta de pernil ibèric
Buñuelo de bacalao negro con muselina de ajo
Artichoke stuffed with vegetables and prawns with parmesan
Mini hamburgueseta de calamar a l’allet
Crispy prawns
Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada
Duck cannelloni with foie
Grilled mushroom stuffed with foie and au gratin with parmesan
Brownie de bou amb crema de bolets
+
1 beguda per persona
(aigua / refresc / cervesa de barril / copa de vi / copa de cava)
+
1 postre a triar per persona
35€
MENÚ TXULETÓ
VÀLID TOTA LA SETMANA
(MÍNIM 2 COMMENÇALS)
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Pernil ibèric
Xistorretes a la sidra
Calamar a l’andalusa
+
Txuletó de vaca madurada (1kg)
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
58€
⏰ Cooking hours 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horario de sala y terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00
Menú grupos
Menú nº 1 – 35€
Per picar
Carpaccio de tomate con queso de cabra y olivada
Crispy prawns
Bravas
Eggs with frenc fries and ham
Duck cannelloni with foie
Risoto de ceps
Menú nº 2 – 39€
Per picar
Goat cheese salad
Prawns with onion
Tempura of vegetables
Risoto de ceps
Meat cannelloni
Eggs wiyh frenc fries with duck ham
Plato principal a elegir para los menús 1 i 2
Cod au gratin with all i oli
Tuna with onion and olive oil
Confit de pato con frutos rojos
Entrecot de ternera a la brasa
Secreto a la brasa
Vegetarian tofu burger
Vi de la casa ( 1 ampolla per 3 pax) o una consumició per persona
+
Desserts
MENÚ DEGUSTACIÓ
VÀLID A LES NITS
TAULA COMPLETA
Tomato carpaccio with olive oil and goat cheese
Torradeta de pernil ibèric
Buñuelo de bacalao negro con muselina de ajo
Artichoke stuffed with vegetables and prawns with parmesan
Mini hamburgueseta de calamar a l’allet
Crispy prawns
Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada
Duck cannelloni with foie
Grilled mushroom stuffed with foie and au gratin with parmesan
Brownie de bou amb crema de bolets
+
1 beguda per persona
(aigua / refresc / cervesa de barril / copa de vi / copa de cava)
+
Postre a triar
35€
MENÚ GOURMET
VÀLID TOTA LA SETMANA
TAULA COMPLETA
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
Starred eggs with sobrassada de Mallorca
Caneló d’Ànec amb foie
1 SEGON PLAT a triar per persona
Cargols a la llauna
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
Tataki de tonyina
Grilled squid
+
Postre a triar
33€
MENÚ TXULETÓ
VÀLID TOTA LA SETMANA
(MÍNIM 2 COMMENÇALS)
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Pernil ibèric
Xistorretes a la sidra
Calamar a l’andalusa
+
Txuletó de vaca madurada (1kg)
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
58€
Menú Nº3 tot per picar
Amanida amb varietat d’enciams, formatge de cabra
i vinagreta agredolça
Crispy prawns
Cors de carxofa gratinats amb parmesà farcits de verdures
i gambetes
Tataki de tonyina vermella amb soja
Eggs wiyh frenc fries with duck ham
Entrecot de vedella a la brasa llescat+
Postre a triar
+
Vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat i aigua
(1 ampolla de vi per 3 persones)
44€
Menú Nº4
Per compartir
Pernil ibèril
Micuit amb torradetes
Cors de carxofa gratinats amb parmesà farcits de verdures
i gambetes
Gyozes de melós de vedella a la mel
Segón pla a triar
Entrecot de vedella a la brasa
Terrina de xai cuit a baixa temperatura amb parmentier de patata
Confit de pato con frutos rojos
Grilled squid
Tuna belly with olive and onion
+
Postre a triar
+
Vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat i aigua
(1 ampolla de vi per 3 persones)
46€
Menú Nº5
Per compartir
Anxoves de Santoña
Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil
Pop a la brasa
Croquetes de gorgonzola amb nous
Segón plat a triar
Filet de vedella a la brasa
Cua de bou amb foie i vermut negre
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de P.X.
Salmón con cremoso de patata
Cod au gratin with all i oli
+
Postre a triar
+
Vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat i aigua
(1 ampolla de vi per 3 persones)
49€
CARTA DE VINS I CAVES
TINTOS
NOMÉS – EMPORDÀ – Garnatxa negra – 14,5% | 20,75 |
GR174 – PRIORAT – Garnatxa i Carinyena i Cabernet Sauvignon – 15% | 22,50 |
ÈTNIC – MONTSANT Sin lactosa Garnatxa i Carinyena – 14,5% | 21 |
LAFOU. EL SENDER – TERRA ALTA – Garnatxa negra i Syrah – 14% | 23 |
SIÓS NATURE – COSTERS DEL SEGRE Sin lactosa Syrah – 14% | 24 |
PORTIA – RIBERA DEL DUERO – Tempranillo – 13,5% | 20 |
FORTIUS – NAVARRA – Tempranillo – 13,5% | 16 |
LINDES DE REMELLURI – RIOJA – Criança – 14% | 26 |
CAMPILLO – RIOJA – Criança – 14,5% – 50cl | 14,95 |
BLANCOS
GRAMONA MOUSTILLANT (AGULLA) – PENEDES – Raïm ecològic 11,5% | 19 |
PB. ALTA ALELLA – ALELLA – Pansa blanca – 12% | 20 |
GRAMONA GESSAMÍ – PENEDES – Ecològic 11% | 22 |
ABADAL PICAPOLL – PLA DE BAGES – 12,5% | 24 |
FORTIUS – NAVARRA – Viura & Chardonnay – 12,5% | 16 |
PORTIA – RUEDA- Verdejo – 12,5% | 20 |
CAMPILLO – RÍAS BAIXAS – Albariño – 12,5% | 24 |
ROSADOS
FORTIUS Sin lactosa NAVARRA – 13,5% | 16 |
ABADAL EL ROSAT Sin lactosa PLA DE BAGES – 12% | 20 |
CAVES/CHAMPAGNE
PORTELL – Brut Nature | 22 |
BERTHA – Brut Nature Reserve | 25 |
LEOPARDI – Brut Nature | 36 |
LOUIS ROEDERER – Champagne | 74 |
TISANES I COPES
Tisana de vi | 19 |
Tisana de cava | 23 |
Copa de cava | 5,95 |
COPAS PREMIUM
Copa de vi negre (Montsant / Ribera del duero) | 5,75 |
Copa de vi negre (Navarra) | 3,95 |
Copa de vi blanc (Verdejo / Navarra / Pansa Blanca) | 5,75 |
Copa de vi blanc (Navarra) | 3,95 |
Copa de vi rosat (Navarra) | 3,95 |
Carta de vinos y cavas
TINTOS
EMPORDÀ NOMÉS – Garnatxa negra 14,5% -19,75€
PRIORAT GR174 Garnatxa & Carinyena & Cabernet Sauvignon 15% 21,5€
MONTSANT ÈTNIC– Garnatxa i Carinyena – 14,5 % – 20€
TERRA ALTA LAFOU. EL SENDER – Garnatxa negra & Syrah 14% -22€
COSTERS DEL SEGRE SIÓS NATURE – Syrah 14% -23€
RIBERA DEL DUERO PORTIA – Tempranillo – 13,5 % – 19€
NAVARRA FORTIUS – tempranillo – 13,5 % – 15€
RIOJA LINDES DE REMELLURI – Criança – 14% – 25€
RIOJA MARQUÉS DE VITORIA (50 cl. ) – Criança – 13,5 % 13€
BLANCOS
PENEDÈS GRAMONA MUSTILLANT ( AGULLA) – Raïm ecològic 11,5% – 18€
ALELLA PB. ALTA ALELLA – Pansa blanca – 12% – 19€
PENEDÈS GRAMONA GESSAMÍ – Ecològic 11 % – 21€
PRIORAT EL TEMPLE– Garnatxa blanca & Macabeu – 13,75 % – 18€
NAVARRA FORTIUS – Viura & Chardonnay – 12,5 % – 15€
RUEDA PORTIA – Verdejo – 12,5 % – 19€
RIAS BAIXAS CAMPILLO– Albariño – 12,5 % – 23€
ROSADOS
NAVARRA FORTIUS – 13,5 % – 15€
CATALUNYA EL TEMPLE – 13% – 18€
ESPUMOSOS
PORTELL – Brut nature 21€
LLOPART – LEOPARDI –Brut nature reserve 36€
BERHA – Brut nature – 24€
SANGRÍAS Y COPAS
TISSANA de vi 19€
TISSANA de cava 22€
COPA de cava 5,5€
COPA de vi negre ( navarra ) 2,75€
COPA de vi blanc ( navarra ) 2,75€
COPA de vi rosat ( navarra ) 2,75€
COPAS PREMIUM
COPA de vi negre 5,5€
(Priorat, Montsant,Terra Alta, Ribera del Duero)
COPA de vi blanc 5,5€
(Verdejo, Chardonnay, Albariño)
COPA de vi rosat 2,75€