Welcome to Sal i Pebre sit down and ENJOY!

null
null

Our cuisine

Traditional and market cuisine are the characteristic features of our Sal i Pebre Restaurant, with a selection of the best local products. We cook dishes from now and from before, typical here and elsewhere and with an avant-garde touch.
null

Varied offer

We offer menus, carte and a great variety of tapas that we change according to the season. We also have menus for groups that are tailored to your needs. And now also to go!
null

Outdoor Terrace

Service of outdoor terrace all year in winter with heating and special for groups.

Don't let them tell you ... Book now!

Nuestros platos

 

(Consultar acompañamientos *Por favor, dígale al camarero si tiene alguna intoleráncia )
⏰ Horario de sala y terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00

CARTA

Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free

Consultar las guarniciones de los platos

Cold starters

**Micuit amb torradetes i melmelada de gerds 18€

**Anxoves de Santoña (00) 2€ unitat

**Plat de pernil 24€

**Salad with asparagus and ham 13€

***Salad with atún y vinagreta de frutos secos 11,5€

**Salad with goat cheese 12€

**Carpaccio de tomate con queso de cabra y olivada 10€

Hot starters

**..rgols a la llauna 16€

**POp a la brasa 19€

**. .p a la gallega 19€

*Cors de carxofa farcits de llagostins i verduretes amb parmesà 16€

*Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà 16€

Cruixent de llagostins 12€

*..Bravas 10€

Chipirones a la andaluza 14€

**Chistorritas a la sidra 9,75€

Guijuelo ham croquettes 11,8€

Mushroom croquettes with duck 11,8€

*Parmesan and gorgonzola croquettes with nuts 11,8€

**. -. Pimientos de Padrón 10€

Gyozas de gambeta al curry 16,95€ 

Gyozas de melós de vedella a la mel 16,95€

Buñuelos negros de bacalao con alioli 12€

 

Eggs, pasta, cannelloni and risottos

**Eggs. with french fries d’ànec i foie 14€

*Huevos con patatas fritas ,goat cheese and ham2

**Eggs with french fries and ham2

*Fresh pasta stuffed with cheeses (pesto o bolonyesa) 12€

Canelón de asado 10

Canelón de pato con foie 13

*Canelón de ceps 13€

*Risotto de ceps 14

Ravioli de rabo de toro de vi del Priorat 14€

Breadwith tomato 3,5€ / .Gluten-free bread 2,75

 

Sea cuisine

**Tuna tataky.taki de tonyina vermella 19€

Bao de gambetes al curry 15,50€

**Hamburguesa de langostinos 14€

**Hamburguesetes de calamar a l’allet 14€

Kokotxas de bacallà al pil pil 23€

Bacallà gratinat amb all i oli suau 18€

**Calamarcets amb ceba i mongetes 16

*Salmón con cremoso de patata 13€

** . -ntresca de tonyina amb olivada i ceba confitada 14€

*LLenguado a la planxa amb cremós de patata (peça) 24€

**..lamarcets a la planxa 17€

**LLagostins amb confit de ceba 16€

 

Nuestras carnes

**Steak tartar 23€

Brownie de bou amb crema de verduretes 14€

**Cua de bou amb vermut negre & foie 18€

*Codillo d’idiazàbal 14€

**Crujiente de .rrinet cruixent amb patatetes i ceba confitada 19€

**..ixa d’ànec confitada amb fruits del bosc 15€

*Terrina de x.i cuit a baixa temperatura amb parmentier de patata 17€

**Filetea la brasalet de vedella 24€

**Entrecota la brasatrecot de vedella 20€

**. .stelles i mitjanes de cabrit a la brasa 19€

**. . . Costillar de cerdo BBQ 16€

Bao de cua de toro amb salsa hoisin 15,5€

*** .. Hamburguesa vegetariana de tofu 11€

** ...gret amb reducció de Pedro Ximénes 16€

** ..mburguesa de magret amb foie i cruixent de ceba 19€

**. -us de porc cruixents i desosats 16€

 
 

Breadwith tomato 3,5€ / .Gluten-free bread 2,75

The Desserts 

*Vegetarians Sin lactosa *Gluten free Sin lactosa *Lactose free


**Suc de taronja 5
Carrot cake
5
*Mel i mató 5,5
Cheesecake
5,5
Tarta de sacher
5,5
*Iogur 3,75€
Culant de xocolata amb torró 6,5

Tatin de poma vainilla 6,5

Trufas of chocolate
con nata 5,5€
Profiteroles con chocolate 4,9
5
Tiramisu 4,
75€
**Fresh fruit 2,75€
*Flam de formatge 3,75
*Flam d’ou amb nata 3,75
*Flam de cafè 3,75€

Ice Creams


*Chocolate 4,95€
*Coconut 4,95€
*Vanilla4,95€
*Nougat 4,95€
*Lemon 4,95€
*Mojito 4,95€
*Tangerine 4,95€

Horario de cocina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 /20:30-00:00

MENÚ LABORAL DIA 18,95€

LABORAL NIT (nits de dimecres i dijous) 21,95€

Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free

 

ENTRANTS A ESCOLLIR

Tuna tatakya la brasambal de tomàquet amb tonyina, ceba i olivada de Kalamata

Salad withanida amb enciams, mozzarela i pesto

Crujiente de .spatxo amb entrebancs

Croquetes de lluç i gambetes

Tuna tatakyr.ita de carbassó amb ceba confitada

.iquillos farcits de bacallà

Rigatoni a la bolonyesa

SEGONS A ESCOLLIR

PRlobarro a la donostiarra

Tuna tataky.taki de tonyina amb guacamole

Tuna tatakyerrina de braó de vedella amb idiazàbal

. .nill a la brasa

.. withburguesa vegeteriana de tofu

.a la brasacantó a la brasa

.amburguesa de vedella amb formatge de cabra

Ba la brasastec de vedella a la brasa

POSTRES A TRIAR

Hogurt

Cheesecake

Sacher

Carrot cake

Crujiente de elats i sorbets

Tuna tataky.rta Santiago

Crujiente de elat de comtessa

Tiramisú

Profiterols amb xocolata

Filetelam de café

Filetelam d’ou

Filetelam de formatge

..el i mató

Fileter.ita del temps


+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

Menú infantil 14€ (plat combinat)

Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua 

Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)

Consulteu els acompanyaments dels plats per les intoleràncies

Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (0,50)

MENÚ GOURMET

VÀLID TOTA LA SETMANA

TAULA COMPLETA

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Starred eggs with sobrassada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

+

1 SEGON PLAT a triar per persona

 

Cargols a la llauna

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Grilled squid

+

Postre a triar

 

33€

Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30 – 23:00
⏰ Horari de sala i terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00

Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free

MENÚ CAP DE SETMANA

31€

ENTRANTS A ESCOLLIR

Tuna tataky .màquet amanit amb guacamole i tartar d’anxova

..rgols guisadets

Sopa de meló amb menta amb de pernil ibèric

Meat canelloni

Mil fulls d’escalivada a la brasa amb confit de ceba i formatge de cabra

 

SEGONS A ESCOLLIR

. -us de porc a la brasa

..a la brasatjana de vedella a la brasa

.arpaccio de vedella amb encenalls de parmesà i oli de tòfona

PRlom de salmó amb parmentier de patata

Bacallà gratinat amb al i oli

.. withburguesa vegeteriana de tofu a la brasa

 

POSTRES A TRIAR

Hogurt

Cheesecake

Sacher

Carrot cake

Crujiente de elats i sorbets

Tuna tataky.rta Santiago

Crujiente de elat de comtessa

Tiramisú

Profiterols amb xocolata

Filetelam de café

Filetelam d’ou

Filetelam de formatge

..el i mató

Fileter.ita del temps

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

 

Menú infantil 14€ (plat combinat)

Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua 

Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)

 

MENÚ GOURMET

VÀLID TOTA LA SETMANA

TAULA COMPLETA

 

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Starred eggs with sobrassada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

+

1 SEGON PLAT a triar per persona

Cargols a la llauna

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Grilled squid

+

Postre a triar

33€

 

(Consultar acompañamientos *Por favor, dígale al camarero si tiene alguna intoleráncia )
⏰ Horario de sala y terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00

TAPAS  (sólo por las noches)

Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free

Consultar las guarniciones de los platos

Tapas :De Carne

**. -Iberian ham 16€
** ..a de bou amb 10,8€
** . -us de porc cruixents i desosats 9,6€

Croquetas de foie con ceps (3u.) 5,90€

Croquetas de jamón (3u.) 5,90€

Bao de cua de toro amb salsa hoisin (3 u.) 10,95€

** . .stellam de porc marinat amb BBQ 9,6€

*Codillo de ternera con idiazabal 9,15€

Iberian ham toast and foie gras chips (2u.) 6€

Caneló d’ànec amb foie 7,8€

Ravioli de cua de bou amb reducció de vi del Priorat 7€

Gyozas de melós de vedella a la mel (4u.) 10,95€

*Mini hamburguesa de vedella amb formatge i ceba (3u.) 6,9€

Xampinyó de foie & parmesà (3u.) 6,5€

**.rCochinillo 12€

**..rgols a la llauna 9,6€

** ...gret d’ànec a la brasa 9,6€

**XIstorretes 5,85€

**Steak tartar de vedella 13,95€

Tapas:De pescado

**Anxova de Santoña (00) 2€ unitat

**Gyozas de gambeta al curry (4u.) 8,5

**Tuna tataky.taki de tonyina & soja 12€

**. .p a la gallega 9,95€

Bao de llagostins al curry (2u.) 10,95€

*Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà (2u.) 8€

Calamar andaluza 7,5€

**LLagostins amb confit de ceba 9,6€

Cruixent de llagostins (3u.) 7€

Bunyolets negres de bacallà a la muselina d’all (3u.) 7€

**Hamurguesetes de calamar a l’allet 9,5€

Tapas:Ni Carne Ni Pescado

*Carpaccio de tomate con olivada y queso de cabra 6,5€

*Goat cheese salad 6,75€

**Huevo estrellado sorpresa 6€

Gyozas de ceps i trompetes (3u.) 10,95€

*Croqueta de gorgonzola (3u.) 5,9€

**..tates braves 6€

**.Pimientosrots del Padró 6€

*Tuna tataky -mpura de verduretes & soja 6€

*Mushroom cannelloni 7,95€

*Risotto de ceps 8

A la nostra carta de tapes no hi han primers ni segons, totes elles es cuinen al moment i es serviran segons l’ordre de la cuina per mantenir la seva frescura

Breadwith tomato 3,5€ / .Gluten-free bread 2,75

 

MENÚ DEGUSTACIÓ 35€


Menú válido por las noches y mesa completa

Tomato carpaccio with olive oil and goat cheese


Toast with Iberian ham


Buñuelo de bacalao negro con muselina de ajo

 

Mini hambureguesita de calamar


Artichoke stuffed with vegetables and prawns with parmesan


Crispy prawns


Mini beef burger with cheese and candied onion


Duck cannelloni with foie


Grilled mushroom stuffed with foie and au gratin with parmesan

 

Bownie de buey con crema de setas


Includes:


Pan de coca con tomate y una bebida por persona
(Water, soda, draft beer, glass of wine or glass of cava)


Dessert a triar

 

The Desserts 

*Vegetarians Sin lactosa *Gluten free Sin lactosa *Lactose free


**Suc de taronja 5
Carrot cake
5
*Mel i mató 5,5
Cheesecake
5,5
Tarta de sacher
5,5
*Iogur 3,75€
Culant de xocolata amb torró 6,5

Tatin de poma vainilla 6,5

Trufas of chocolate
con nata 5,5€
Profiteroles con chocolate 4,9
5
Tiramisu 4,
75€
**Fresh fruit 2,75€
*Flam de formatge 3,75
*Flam d’ou amb nata 3,75
*Flam de cafè 3,75€

Ice Creams


*Chocolate 4,95€
*Coconut 4,95€
*Vanilla4,95€
*Nougat 4,95€
*Lemon 4,95€
*Mojito 4,95€
*Tangerine 4,95€

 

Menú d’ Any nou

*Vegetarianos Sin lactosa *Sin gluten Sin lactosa *Sin lactosa
(Consultar las guarniciones de los platos)

Primers a escollir

**Amanida amb varietat d’enciams, espàrrecs de marge a la brasa

i cruixent de pernil ibèric

*Cors de carxofa confitats farcits de verduretes i llagostins gratinats amb parmesà

Caneló de pollastre de pagès i tòfona amb beixamel de bolets

**Cargols a la llauna

**Humus amb pop i cruixent de cansalada ibèrica

**Tataki de tonyina

Segundos a escoger

**Llom de bacallà d’Islàndia al pil pil

**Grilled squid with vegetables

**Terrina de xai confitat al Oporto

**Entrecot de vedella a la brasa

**Magret d’ànec a la brasa amb reduccio de P:X:

**Garrinet cuit a baixa temperatura amb patates i confit de ceba
***Hambueguesa vegeteriana de tofu

Desserts

Includes: – Vino de la casa ( 1 botella por 3 pax ) o una consumición por persona

40€

 

(Consultar acompañamientos *Por favor, dígale al camarero si tiene alguna intoleráncia )
⏰ Horario de sala y terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00

Menú grupos
(mínim 8 pax)

Vegetarians Sin lactosa gluten free Sin lactosa lactose free
( consultar la guarniciones)

Menú nº 1 – 35€
Per picar

**Carpaccio de tomate con queso de cabra y olivada
*Crispy prawns
*Bravas
**Eggs with frenc fries and ham
*Duck cannelloni with foie
**Risoto de ceps

Menú nº 2 – 39€
Per picar

**Goat cheese salad
***Prawns with onion
*Tempura of vegetables
*Bravas
**Risoto de ceps
*Meat cannelloni
**Eggs wiyh frenc fries with duck ham

 

Plato principal a elegir para los menús 1 i 2

*Cod au gratin with all i oli
***Tuna with onion and olive oil
** Confit de pato con frutos rojos
**Entrecot de ternera a la brasa
**Secreto a la brasa
**Vegetarian tofu burger

Includes: –Una bebida por persona o botella de vino para 3 personas

Desserts

 

Menú Nº3 tot per picar

Pa de coca amb tomàquet

Amanida amb varietat d’enciams, formatge de cabra

i vinagreta agredolça

Crispy prawns

Cors de carxofa gratinats amb parmesà farcits de verdures

i gambetes

Tataki de tonyina vermella amb soja

Eggs wiyh frenc fries with duck ham

Entrecot de vedella a la brasa llescat

Postre a triar de la carta

Includes: – vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat

(1 ampolla per 3 pax.) i aigua

42€

Menú Nº4

Per compartir

Pa de coca amb tomàquet

Pernil ibèril

Micuit amb torradetes

Cors de carxofa gratinats amb parmesà farcits de verdures

i gambetes

Gyozes de melós de vedella a la mel

Segón pla a triar

Entrecot de vedella a la brasa

Terrina de xai cuit a baixa temperatura amb parmentier de patata

Confit de pato con frutos rojos

Grilled squid

Tuna belly with olive and onion

Postre a triar de la carta

Includes: – vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat

(1 ampolla per 3 pax.) i aigua

44€

Menú Nº5

Per compartir

Pa de coca amb tomàquet

Anxoves de Santoña

Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil

Pop a la brasa

Croquetes de gorgonzola amb nous

Segón plat a triar

Filet de vedella a la brasa

Cua de bou amb foie i vermut negre

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de P.X.

Salmón con cremoso de patata

Cod au gratin with all i oli

Postre a triar de la carta

Includes: – vi blanc PB Alta alella o GR 174 Priorat

(1 ampolla per 3 pax.) i aigua

49€

 

 

 

 

 

 

Carta de vinos y cavas

TINTOS

 

EMPORDÀ NOMÉS – Garnatxa negra 14,5% -19,75€

PRIORAT GR174  Garnatxa & Carinyena & Cabernet Sauvignon  15%  21,5€

MONTSANT ÈTNIC– Garnatxa i Carinyena  – 14,5 % – 20€

TERRA ALTA LAFOU. EL SENDER – Garnatxa negra & Syrah 14% -22€

COSTERS DEL SEGRE SIÓS NATURE – Syrah 14% -23€

RIBERA DEL DUERO PORTIA – Tempranillo – 13,5 %  – 19€

NAVARRA FORTIUS – tempranillo – 13,5 %  – 15€

RIOJA LINDES DE REMELLURI – Criança – 14% – 25€

RIOJA MARQUÉS DE VITORIA (50 cl. ) – Criança  – 13,5 %  13€

 

BLANCOS

PENEDÈS GRAMONA MUSTILLANT ( AGULLA)  – Raïm ecològic 11,5% – 18€

ALELLA PB. ALTA ALELLA – Pansa blanca – 12% – 19€

PENEDÈS GRAMONA GESSAMÍ – Ecològic 11 % – 21€

PRIORAT EL TEMPLE– Garnatxa blanca & Macabeu – 13,75 %  – 18€

NAVARRA FORTIUS – Viura & Chardonnay – 12,5 %  – 15€

RUEDA PORTIA – Verdejo – 12,5 %  – 19€

RIAS BAIXAS CAMPILLO– Albariño – 12,5 %  – 23€

 

ROSADOS

NAVARRA FORTIUS – 13,5 %  – 15€

CATALUNYA EL TEMPLE – 13% – 18€

 

 

ESPUMOSOS

PORTELL – Brut nature         21€

LLOPART – LEOPARDI –Brut nature reserve 36€

BERHA – Brut nature – 24€

SANGRÍAS Y COPAS

TISSANA de vi        19€

TISSANA de cava   22€

COPA de cava         5,5€

 

COPA de vi negre ( navarra ) 2,75€

COPA de vi blanc ( navarra ) 2,75€

COPA de vi rosat ( navarra ) 2,75€

 

COPAS PREMIUM

COPA de vi negre 5,5€

(Priorat, Montsant,Terra Alta, Ribera del Duero)

COPA de vi blanc 5,5€

(Verdejo, Chardonnay, Albariño)

COPA de vi rosat 2,75€

 

 

Instagram

Contact

    QR