Welcome to Sal i Pebre sit down and ENJOY!

null
null

Our cuisine

Traditional and market cuisine are the characteristic features of our Sal i Pebre Restaurant, with a selection of the best local products. We cook dishes from now and from before, typical here and elsewhere and with an avant-garde touch.
null

Varied offer

We offer menus, carte and a great variety of tapas that we change according to the season. We also have menus for groups that are tailored to your needs. And now also to go!
null

Outdoor Terrace

Service of outdoor terrace all year in winter with heating and special for groups.

Don't let them tell you ... Book now!

Nuestros platos

 

(Consultar acompañamientos *Por favor, dígale al camarero si tiene alguna intoleráncia )
⏰ Horario de sala y terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00

CARTA

Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free

ENTRANTS FREDS

Salada la brasaxova de Santoña (00) 2eur/u.
..a la brasacuit amb torradetes i melmelada de gerds 18
.lat de pernil 24
Salad withanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs 11,50
Salad withanida amb formatge de cabra i vinagreta agredolça 12
Salad withanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil 13
..rpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 10

 

ENTRANTS CALENTS

..rgols a la llauna 16
. .p a la brasa 19
.ors de carxofa farcits de llagostins i verduretes amb parmesà 16
Lamb.mpinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà 17
Crispy prawns 12
..tates braves 10
Lambipirons a l’andalusa 14
Lamba la brasastorretes a la sidra 9,75
Croquetes (pernil de Guijuelo o ceps amb foie o gorgonzola i nous) 11,80
. -brots de Padró 10
Bunyols negres de bacallà amb all i oli 12
.alamar d’Arenys a l’andalusa 15

 

GYOZAS, OUS, PASTA, CANELONS I RISOTTOS

Gyozas de gambetes al curry 16,95
Gyozas de melós de vedella a la mel 16,95
Crujiente de yozas de ceps i trompetes 16,95
Eggs.s estrellats amb patates, formatge de cabra i pernil 12
Eggs.s estrellats amb patates i pernil 12
Eggs.s estrellats amb patates, pernil d’ànec i foie 14
.asta fresca farcida de formatges (pesto / bolonyesa) 12
Canelón de asado 10
Duck cannelloni with foie 13
.aneló de ceps 13
Ra la brasasotto de ceps 14
Raviolis XXL de cua de bou amb reducció de Vi del Priorat 14

CARTA

 

CUINA DEL MAR

 

Tuna tataky.taki de tonyina vermella 19
..mburguesetes de llagostins 15
..mburguesetes de calamar a l’allet 15
Cod au gratin with garlic and mild oil 18
K .kotxas” de bacallà al pil pil 23
..lamarcets amb ceba i mongetes 17
..lamarcets a la planxa 17
Salmó amb cremós de patata 13
Bao de gambetes al curry 15,50
. -ntresca de tonyina amb olivada i ceba confitada 14
PRlenguado a la planxa amb parmentier de patata 24
PRlagostins amb confit de ceba 16

 

LES NOSTRES CARNS

 

Steak tartar de vedella 24
..a de bou amb vermut negre i foie 19
Crujiente de .rrinet cruixent amb patates i ceba confitada 20
..ixa d’ànec confitada amb fruits del bosc 16
Tuna tatakyerrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata 17
Bao de cua de toro amb salsa hoisin 15,50
Filetea la brasalet de vedella 24
...gret amb reducció de Pedro Ximénes 17
Entrecota la brasatrecot de vedella 23
. .stelles i mitjanes de cabrit a la brasa 22
. .stellam de porc marinat amb salsa BBQ 18
Filetea la brasalet de vaca gallega madurada 25
..mburguesa de magret amb foie cruixent i ceba  19
. -us de porc cruixents i desossats 18
Tuna tatakyxuletó de vaca gallega madurada (1kg) 58
Tuna tataky.taki de vaca gallega madurada 20
Tuna tatakyxuletó de vaca gallega madurada (500gr) 29
   
   
   
   
   

LES POSTRES

 

Carrot cake 5
S.c de taronja 5
Tuna tataky.rta de Santiago 5,50
..el i mató 5,50
Cheesecake 5,50
Hogurt de la casa 3,75
Coulant de xocolata amb torró 6,50
Tatin de poma vainilla 6,50
Chocolate truffles with cream 5,50
Profiterols de nata amb xocolata calenta 4,95
Tiramisú  4,75
Tarta de sacher 5,50
Fileter.ita del temps 2,75
Filetelam de formatge 3,75
Filetelam d’ou amb nata 3,75
Filetelam de cafè 3,75

 

GELATS I SORBETS

 

Crujiente de elat de xocolata 4,95
Crujiente de elat de coco 4,95
Crujiente de elat de vainilla 4,95
Crujiente de elat de torró 4,95
Sorbet de llimona 4,95
Sorbet de mojito 4,95
Sorbet de mandarina 4,95

Horario de cocina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 /20:30-00:00

MENÚ LABORAL DIA 18,95€

LABORAL NIT (nits de dimecres i dijous) 21,95€

Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free

 

ENTRANTS A ESCOLLIR

Entrecotscudella amb galets farcits de carn

..rpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada

Salad withanida verda amb tonyina

Canelón de asado

Ra la brasassoto de ceps

Croquetes de lluç i gambetes

..rxofes a la brasa

SEGONS A ESCOLLIR

..mburguesetes de calamar al’allet

Cod au gratin with all i oli

Chicken burrito

.. withburguesa vegana de tofu

. .nill a la brasa

.arpaccio de vedella amb encenalls de parmesà

Ba la brasastec de vedella a la brasa

Tuna tatakyerrina de braó de vedella cuita a baixa temperatura amb idiazàbal

POSTRES A TRIAR

Hogurt

Cheesecake

Sacher

Carrot cake

Crujiente de elats i sorbets

Tuna tataky.rta Santiago

Crujiente de elat de comtessa

Tiramisú

Profiterols amb xocolata

Filetelam de café

Filetelam d’ou

Filetelam de formatge

..el i mató

Fileter.ita del temps


+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

Menú infantil 14€ (plat combinat)

Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua 

Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)

Consulteu els acompanyaments dels plats per les intoleràncies

Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (0,50)

MENÚ GOURMET

VÀLID TOTA LA SETMANA

TAULA COMPLETA

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Starred eggs with sobrassada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

+

1 SEGON PLAT a triar per persona

Tataki de vaca madurada

Cargols a la llauna

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Grilled squid

+

Postre a triar

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

 

53€

 

 

33€

Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30 – 23:00
⏰ Horari de sala i terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00

Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free

MENÚ CAP DE SETMANA

33€

ENTRANTS A ESCOLLIR

Entrecotscudella barrejada

Tuna tatakyrinxat de La Cerdanya

  ..rxofes a la brasa

Ra la brasassoto de ceps

.asta fresca farcida de formatge de cabra i nous

SEGONS A ESCOLLIR

..a la brasatjana de vedella a la brasa

..ixa d’ànec confitada amb fruits vermells

Tuna tatakyripa amb cap i pota i cigrons

Cod au gratin with all i oli

. -ntresca de tonyina amb ceba confitada i olivada

.. withburguesa vegana de tofu a la brasa

 

POSTRES A TRIAR

Hogurt

Cheesecake

Sacher

Carrot cake

Crujiente de elats i sorbets

Tuna tataky.rta Santiago

Crujiente de elat de comtessa

Tiramisú

Profiterols amb xocolata

Filetelam de café

Filetelam d’ou

Filetelam de formatge

..el i mató

Fileter.ita del temps

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

 

Menú infantil 14€ (plat combinat)

Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua 

Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)

 

MENÚ GOURMET

VÀLID TOTA LA SETMANA

TAULA COMPLETA

 

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Starred eggs with sobrassada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

+

1 SEGON PLAT a triar per persona

 

Cargols a la llauna

Tataki de vaca madurada

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Grilled squid

+

Postre a triar

35€

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

TAPAS 

Només a les nits

Vegetarians Sin lactosa Gluten free Sin lactosa Lactose free

Consultar las guarniciones de los platos

DE CARN

. -rnil ibèric 16

..a de bou amb foie 11,40

. -us de porc cruixents 10,80

Croquetes de foie amb ceps 3u. 5,90

Croquetes de pernil 3u. 6,50

. .stellam de porc amb BBQ 10,80

Bao de cua de toro amb salsa hoisin 3u. 11,50

Ravioli XXL de cua de bou 7
Tuna tataky.taki de vaca  madurada 20

Lamb.mpinyó de foie i parmesà 3u. 7,50

..a la brasani hamburguesa de vedella amb formatge i ceba 3u. 6,90

Gyozas de melós de vedella 4u. 10,95

.ruixent de garrinet desossat 12

..rgols a la llauna 9,60

...gret d’ànec a la brasa 10,20

Lamba la brasastorretes 5,85

Steak tartar de vedella 14,40

Caneló d’ànec amb foie 7,80

 

DE PEIX

Salada la brasaxova de Santoña (00) 2eur/u.

Bao de gambetes al curry 3u. 10,95

Tuna tataky.taki de tonyina i soja 12

. .p a la gallega 9,95

Cruixent de llagostins 3u. 7,20

.arxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà 2u. 8

PRlagostins amb confit de ceba 9,60

Xipirons a l’andalusa 8,40

Bunyolets negres de bacallà a la muselina d’all 3u. 7,20

Gyozas de gambeta al curry 3u.8,50 .alamar d’Arenys a l’andalusa 15

..mburguesetes de calamar 9,50

 

NI DE CARN NI DE PEIX

Tuna tatakyempura de verduretes i soja 6

..rpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 6

Salad withanida formatge de cabra 7,20

Eggs. estrellat sorpresa 7,20

.roqueta de gorgonzola 3u. 5,90

Crujiente de yoza de ceps i trompetes 4u. 10,95

..tates braves 6

. -brots del Padró 6

.aneló de ceps 7,95

Ra la brasasotto de ceps 8,40

 

MENÚ DEGUSTACIÓ

VÀLID A LES NITS

TAULA COMPLETA

Tomato carpaccio with olive oil and goat cheese

Torradeta de pernil ibèric

Buñuelo de bacalao negro con muselina de ajo

Artichoke stuffed with vegetables and prawns with parmesan

Mini hamburgueseta de calamar a l’allet

Crispy prawns

Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada

Duck cannelloni with foie

Grilled mushroom stuffed with foie and au gratin with parmesan

Brownie de bou amb crema de bolets

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

39€

 

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

⏰ Cooking hours 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horario de sala y terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00

MENÚS PER GRUPS

(mímim 8 pax)

MENÚ Nº1

Per compartir

Carpaccio tomàquet amb formatge de cabra i olivada

Calamar d’Arenys a l’andalusa

Crispy prawns

Risoto de ceps

Meat canelloni

 

Segon plat a triar

Terrina de braó de vedella amb idiazábal

Steak tartar tallat a ganivet

Tataki de vaca madurada

Entrecot de ternera a la brasa

Llom de salmó amb parmentier de patata

Cod au gratin with all i oli

Tataki de tonyina amb soja

Hamburguesetes de calamar a l’allet amb verdures

+

1 beguda o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

39€ iva inclòs

 

MENÚ GOURMET – Nº2

Per compartir

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Starred eggs with sobrassada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

 

Segon plat a triar

Cargols a la llauna

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Tataki de vaca vella madurada

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Grilled squid

+

Postre a triar

35€

 

Beguda no inclosa

 

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TAPES- Nº3

VÀLID A LES NITS

Tomato carpaccio with olive oil and goat cheese

Torradeta de pernil ibèric

Buñuelo de bacalao negro con muselina de ajo

Artichoke stuffed with vegetables and prawns with parmesan

Mini hamburgueseta de calamar a l’allet

Crispy prawns

Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada

Duck cannelloni with foie

Grilled mushroom stuffed with foie and au gratin with parmesan

Brownie de bou amb crema de bolets

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

39€

 

MENÚ – Nº4

TOT PER COMPARTIR

Amanida amb formatge de cabra, fruits secs ivinagreta agredolça

Crispy prawns

Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes

Tataki de tonyina vermella amb soja

Eggs wiyh frenc fries with duck ham

Tataki de vaca vella madurada

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

40€

 

MENÚ Nº5

Per compartir

Plat de pernil

Micuit amb torradetes

Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes

Risoto de ceps

 

Segon plat a triar

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Confit de pato con frutos rojos

Cruixent de garrinet

Grilled squid

Langostinos con cebolla confitada

+

Postre a triar

 

45€

 

MENÚ  Nº6

Per compartir

Anxoves de Santoña

Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil

Pop a la brasa

Croquetes de foie amb ceps

 

Segon plat a triar

Filet de vedella a la brasa

Cua de bou amb foie i vermut negre

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de P.X.

Kokotxas de bacallà

Calamarcets guisats amb mongetes

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

Postre a triar per persona

50€

 

MENÚ TXULETÓ – Nº7

Per compartir

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa


+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

CARTA DE VINS I CAVES

TINTOS

NOMÉS – EMPORDÀ – Garnatxa negra – 14,5% 20,75
GR174 – PRIORAT – Garnatxa i Carinyena i Cabernet Sauvignon – 15% 22,50
ÈTNIC – MONTSANT Sin lactosa Garnatxa i Carinyena – 14,5% 21
LAFOU. EL SENDER – TERRA ALTA – Garnatxa negra i Syrah – 14% 23
SIÓS NATURE – COSTERS DEL SEGRE Sin lactosa Syrah – 14% 24
PORTIA – RIBERA DEL DUERO – Tempranillo – 13,5% 20
FORTIUS – NAVARRA – Tempranillo – 13,5% 16
LINDES DE REMELLURI – RIOJA – Criança – 14% 26
CAMPILLO – RIOJA – Criança – 14,5% – 50cl 14,95

 

BLANCOS

GRAMONA MOUSTILLANT (AGULLA) – PENEDES – Raïm ecològic 11,5% 19
PB. ALTA ALELLA – ALELLA – Pansa blanca – 12% 20
GRAMONA GESSAMÍ – PENEDES – Ecològic 11% 22
ABADAL PICAPOLL – PLA DE BAGES – 12,5% 24
FORTIUS – NAVARRA – Viura & Chardonnay – 12,5% 16
PORTIA – RUEDA- Verdejo – 12,5% 20
CAMPILLO – RÍAS BAIXAS – Albariño – 12,5% 24

 

ROSADOS

FORTIUS Sin lactosa NAVARRA – 13,5% 16
ABADAL EL ROSAT Sin lactosa PLA DE BAGES – 12% 20

CAVES/CHAMPAGNE

 

PORTELL – Brut Nature 22
BERTHA – Brut Nature Reserve 25
LEOPARDI – Brut Nature 36
LOUIS ROEDERER – Champagne 74

 

TISANES I COPES

 

Tisana de vi 19
Tisana de cava 23
Copa de cava 5,95

 

COPAS PREMIUM

 

Copa de vi negre (Montsant / Ribera del duero) 5,75
Copa de vi negre (Navarra) 3,95
Copa de vi blanc (Verdejo / Navarra / Pansa Blanca) 5,75
Copa de vi blanc (Navarra) 3,95
Copa de vi rosat (Navarra) 3,95

 

 

Instagram

Contact

    QR