¡Bienvenido al Sal i Pebre siéntate y DISFRUTA!

null
null

Nuestra cocina

Cocina tradicional y de mercado son los rasgos característicos de nuestro Restaurante Sal i Pebre, con una selección de los mejores productos de proximidad. Cocinamos platos de ahora y de antes, típicos de aquí y de otros lugares y con un toque vanguardista.
null

Oferta variada

Ofrecemos menús, carta y una gran variedad de tapas que vamos cambiando según la temporada. También disponemos de menús para grupos que adaptamos a vuestras necesidades. ¡Y ahora también para llevar!
null

Terraza exterior

Servicio de Terraza exterior todo el año en invierno con calefacción y especial para grupos.

Que no te lo cuenten… ¡Reseva ya!

Nuestros platos

 

Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horario de sala y Terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00

CARTA

VegetariansSense glutenSense lactosa

ENTRANTS FREDS

Anxova de Santoña (00) 2eur/u.
Micuit amb torradetes i melmelada de gerds 18
Plat de pernil 24
Amanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs 11,50
Amanida amb formatge de cabra i vinagreta agredolça 12
Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil 13
Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 10

 

ENTRANTS CALENTS

Cargols a la llauna 16
Pop a la brasa 19
Cors de carxofa farcits de llagostins i verduretes amb parmesà 16
Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà 17
Crujiente de langostinos 12
Patates braves 10
Xipirons a l’andalusa 14
Xistorretes a la sidra 9,75
Croquetes (pernil de Guijuelo o ceps amb foie o gorgonzola i nous) 11,80
Pebrots de Padró 10
Bunyols negres de bacallà amb all i oli 12
Calamar d’Arenys a l’andalusa 15

 

GYOZAS, OUS, PASTA, CANELONS I RISOTTOS

Gyozas de gambetes al curry 16,95
Gyozas de melós de vedella a la mel 16,95
Gyozas de ceps i trompetes 16,95
Ous estrellats amb patates, formatge de cabra i pernil 12
Ous estrellats amb patates i pernil 12
Ous estrellats amb patates, pernil d’ànec i foie 14
Pasta fresca farcida de formatges (pesto / bolonyesa) 12
Canelón de asado 10
Canelón de foie de pato 13
Caneló de ceps 13
Risotto de ceps 14
Raviolis XXL de cua de bou amb reducció de Vi del Priorat 14

CARTA

 

CUINA DEL MAR

 

Tataki de tonyina vermella 19
Hamburguesetes de llagostins 15
Hamburguesetes de calamar a l’allet 15
Bacalao gratinado con allioli suave 18
Kokotxas” de bacallà al pil pil 23
Calamarcets amb ceba i mongetes 17
Calamarcets a la planxa 17
Salmó amb cremós de patata 13
Bao de gambetes al curry 15,50
Ventresca de tonyina amb olivada i ceba confitada 14
Llenguado a la planxa amb parmentier de patata 24
Llagostins amb confit de ceba 16

 

LES NOSTRES CARNS

 

Steak tartar de vedella 24
Cua de bou amb vermut negre i foie 19
Garrinet cruixent amb patates i ceba confitada 20
Cuixa d’ànec confitada amb fruits del bosc 16
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata 17
Bao de cua de toro amb salsa hoisin 15,50
Filet de vedella 24
Magret amb reducció de Pedro Ximénes 17
Entrecot de vedella 23
Costelles i mitjanes de cabrit a la brasa 22
Costellam de porc marinat amb salsa BBQ 18
Filet de vaca gallega madurada 25
Hamburguesa de magret amb foie cruixent i ceba  19
Peus de porc cruixents i desossats 18
Txuletó de vaca gallega madurada (1kg) 58
Tataki de vaca gallega madurada 20
Txuletó de vaca gallega madurada (500gr) 29
   
   
   
   
   

LES POSTRES

 

Carrot cake 5
Suc de taronja 5
Tarta de Santiago 5,50
Mel i mató 5,50
Pastel de queso 5,50
Iogurt de la casa 3,75
Coulant de xocolata amb torró 6,50
Tatin de poma vainilla 6,50
Trufas de chocolate con nata 5,50
Profiteroles de nata con chocolate caliente 4,95
Tiramisú  4,75
Tarta de sacher 5,50
Fruita del temps 2,75
Flam de formatge 3,75
Flam d’ou amb nata 3,75
Flam de cafè 3,75

 

GELATS I SORBETS

 

Gelat de xocolata 4,95
Gelat de coco 4,95
Gelat de vainilla 4,95
Gelat de torró 4,95
Sorbet de llimona 4,95
Sorbet de mojito 4,95
Sorbet de mandarina 4,95

Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 /20:30-00:00

MENÚ LABORAL DIA 18,95€

LABORAL NIT (nits de dimecres i dijous) 21,95€

VegetariansSense glutenSense lactosa

 

ENTRANTS A ESCOLLIR

Escudella amb galets farcits de carn

Carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada

Amanida verda amb tonyina

Canelón de asado

Rissoto de ceps

Croquetes de lluç i gambetes

Carxofes a la brasa

SEGONS A ESCOLLIR

Hamburguesetes de calamar al’allet

Bacalao gratinado con "all i oli"

Burrito de pollo con pisto

Hamburguesa vegana de tofu

Conill a la brasa

Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà

Bistec de vedella a la brasa

Terrina de braó de vedella cuita a baixa temperatura amb idiazàbal

POSTRES A TRIAR

Iogurt

Pastel de queso

Sacher

Carrot cake

Gelats i sorbets

Tarta Santiago

Gelat de comtessa

Tiramisú

Profiterols amb xocolata

Flam de café

Flam d’ou

Flam de formatge

Mel i mató

Fruita del temps


+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

Menú infantil 14€ (plat combinat)

Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua 

Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)

Consulteu els acompanyaments dels plats per les intoleràncies

Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (0,50)

MENÚ GOURMET

VÀLID TOTA LA SETMANA

TAULA COMPLETA

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Huevos estrellados con sobrasada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

+

1 SEGON PLAT a triar per persona

Tataki de vaca madurada

Cargols a la llauna

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Calamarcitos a la plancha

+

Postre a triar

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

 

53€

 

 

33€

Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30 – 23:00
⏰ Horari de sala i terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00

VegetariansSense glutenSense lactosa

MENÚ CAP DE SETMANA

33€

ENTRANTS A ESCOLLIR

Escudella barrejada

Trinxat de La Cerdanya

  Carxofes a la brasa

Rissoto de ceps

Pasta fresca farcida de formatge de cabra i nous

SEGONS A ESCOLLIR

Mitjana de vedella a la brasa

Cuixa d’ànec confitada amb fruits vermells

Tripa amb cap i pota i cigrons

Bacalao gratinado con "all i oli"

Ventresca de tonyina amb ceba confitada i olivada

Hamburguesa vegana de tofu a la brasa

 

POSTRES A TRIAR

Iogurt

Pastel de queso

Sacher

Carrot cake

Gelats i sorbets

Tarta Santiago

Gelat de comtessa

Tiramisú

Profiterols amb xocolata

Flam de café

Flam d’ou

Flam de formatge

Mel i mató

Fruita del temps

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

 

Menú infantil 14€ (plat combinat)

Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua 

Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)

 

MENÚ GOURMET

VÀLID TOTA LA SETMANA

TAULA COMPLETA

 

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Huevos estrellados con sobrasada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

+

1 SEGON PLAT a triar per persona

 

Cargols a la llauna

Tataki de vaca madurada

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Calamarcitos a la plancha

+

Postre a triar

35€

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

TAPES 

Només a les nits

VegeteriansSense glutenSense lactosa

Consulteu els acompanyaments dels plats

DE CARN

Pernil ibèric 16

Cua de bou amb foie 11,40

Peus de porc cruixents 10,80

Croquetes de foie amb ceps 3u. 5,90

Croquetes de pernil 3u. 6,50

Costellam de porc amb BBQ 10,80

Bao de cua de toro amb salsa hoisin 3u. 11,50

Ravioli XXL de cua de bou 7
Tataki de vaca  madurada 20

Xampinyó de foie i parmesà 3u. 7,50

Mini hamburguesa de vedella amb formatge i ceba 3u. 6,90

Gyozas de melós de vedella 4u. 10,95

Cruixent de garrinet desossat 12

Cargols a la llauna 9,60

Magret d’ànec a la brasa 10,20

Xistorretes 5,85

Steak tartar de vedella 14,40

Caneló d’ànec amb foie 7,80

 

DE PEIX

Anxova de Santoña (00) 2eur/u.

Bao de gambetes al curry 3u. 10,95

Tataki de tonyina i soja 12

Pop a la gallega 9,95

Cruixent de llagostins 3u. 7,20

Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà 2u. 8

Llagostins amb confit de ceba 9,60

Xipirons a l’andalusa 8,40

Bunyolets negres de bacallà a la muselina d’all 3u. 7,20

Gyozas de gambeta al curry 3u.8,50 Calamar d’Arenys a l’andalusa 15

Hamburguesetes de calamar 9,50

 

NI DE CARN NI DE PEIX

Tempura de verduretes i soja 6

Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 6

Amanida formatge de cabra 7,20

Ou estrellat sorpresa 7,20

Croqueta de gorgonzola 3u. 5,90

Gyoza de ceps i trompetes 4u. 10,95

Patates braves 6

Pebrots del Padró 6

Caneló de ceps 7,95

Risotto de ceps 8,40

 

MENÚ DEGUSTACIÓ

VÀLID A LES NITS

TAULA COMPLETA

Carpaccio de tomate con olivada y queso de cabra

Torradeta de pernil ibèric

Buñuelito negro de bacalao a la muselina de ajo

Alcachofita rellena de verduritas y langostinos con parmesano

Mini hamburgueseta de calamar a l’allet

Crujiente de langostinos

Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada

Canelón de foie de pato

Champiñón a la brasa relleno con foie y gratinado con parmesano

Brownie de bou amb crema de bolets

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

39€

 

MENÚ TXULETÓ

VÀLID TOTA LA SETMANA

(MÍNIM 2 COMMENÇALS)

3 ENTRANTS A COMPARTIR

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa

+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

⏰ Horario de cocina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horario de sala y Terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00

MENÚS PER GRUPS

(mímim 8 pax)

MENÚ Nº1

Per compartir

Carpaccio tomàquet amb formatge de cabra i olivada

Calamar d’Arenys a l’andalusa

Crujiente de langostinos

Rissoto de setas

Caneló de melós de vedella amb idiazàbal

 

Segon plat a triar

Terrina de braó de vedella amb idiazábal

Steak tartar tallat a ganivet

Tataki de vaca madurada

Entrecot de ternera a la brasa

Llom de salmó amb parmentier de patata

Bacalao gratinado con "all i oli"

Tataki de tonyina amb soja

Hamburguesetes de calamar a l’allet amb verdures

+

1 beguda o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

39€ iva inclòs

 

MENÚ GOURMET – Nº2

Per compartir

Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs

Huevos estrellados con sobrasada de Mallorca

Caneló d’Ànec amb foie

 

Segon plat a triar

Cargols a la llauna

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ

Tataki de vaca vella madurada

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes

Tataki de tonyina

Calamarcitos a la plancha

+

Postre a triar

35€

 

Beguda no inclosa

 

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TAPES- Nº3

VÀLID A LES NITS

Carpaccio de tomate con olivada y queso de cabra

Torradeta de pernil ibèric

Buñuelito negro de bacalao a la muselina de ajo

Alcachofita rellena de verduritas y langostinos con parmesano

Mini hamburgueseta de calamar a l’allet

Crujiente de langostinos

Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada

Canelón de foie de pato

Champiñón a la brasa relleno con foie y gratinado con parmesano

Brownie de bou amb crema de bolets

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

39€

 

MENÚ – Nº4

TOT PER COMPARTIR

Amanida amb formatge de cabra, fruits secs ivinagreta agredolça

Crujiente de langostinos

Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes

Tataki de tonyina vermella amb soja

Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie

Tataki de vaca vella madurada

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

1 postre a triar per persona

40€

 

MENÚ Nº5

Per compartir

Plat de pernil

Micuit amb torradetes

Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes

Rissoto de setas

 

Segon plat a triar

Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata

Muslo de pato confitado con frutos rojos

Cruixent de garrinet

Calamarcitos a la plancha

Llagostins amb confit de ceba

+

Postre a triar

 

45€

 

MENÚ  Nº6

Per compartir

Anxoves de Santoña

Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil

Pop a la brasa

Croquetes de foie amb ceps

 

Segon plat a triar

Filet de vedella a la brasa

Cua de bou amb foie i vermut negre

Magret d’ànec a la brasa amb reducció de P.X.

Kokotxas de bacallà

Calamarcets guisats amb mongetes

+

1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones

+

Postre a triar per persona

50€

 

MENÚ TXULETÓ – Nº7

Per compartir

Pernil ibèric

Xistorretes a la sidra

Calamar a l’andalusa


+

Txuletó de vaca madurada (1kg)

+

1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones

+

Postre a triar

53€

CARTA DE VINS I CAVES

NEGRES

NOMÉS – EMPORDÀ – Garnatxa negra – 14,5% 20,75
GR174 – PRIORAT – Garnatxa i Carinyena i Cabernet Sauvignon – 15% 22,50
ÈTNIC – MONTSANTGarnatxa i Carinyena – 14,5% 21
LAFOU. EL SENDER – TERRA ALTA – Garnatxa negra i Syrah – 14% 23
SIÓS NATURE – COSTERS DEL SEGRESyrah – 14% 24
PORTIA – RIBERA DEL DUERO – Tempranillo – 13,5% 20
FORTIUS – NAVARRA – Tempranillo – 13,5% 16
LINDES DE REMELLURI – RIOJA – Criança – 14% 26
CAMPILLO – RIOJA – Criança – 14,5% – 50cl 14,95

 

BLANCS

GRAMONA MOUSTILLANT (AGULLA) – PENEDES – Raïm ecològic 11,5% 19
PB. ALTA ALELLA – ALELLA – Pansa blanca – 12% 20
GRAMONA GESSAMÍ – PENEDES – Ecològic 11% 22
ABADAL PICAPOLL – PLA DE BAGES – 12,5% 24
FORTIUS – NAVARRA – Viura & Chardonnay – 12,5% 16
PORTIA – RUEDA- Verdejo – 12,5% 20
CAMPILLO – RÍAS BAIXAS – Albariño – 12,5% 24

 

ROSATS

FORTIUS NAVARRA – 13,5% 16
ABADAL EL ROSAT PLA DE BAGES – 12% 20

CAVES/CHAMPAGNE

 

PORTELL – Brut Nature 22
BERTHA – Brut Nature Reserve 25
LEOPARDI – Brut Nature 36
LOUIS ROEDERER – Champagne 74

 

TISANES I COPES

 

Tisana de vi 19
Tisana de cava 23
Copa de cava 5,95

 

COPES PREMIUM

 

Copa de vi negre (Montsant / Ribera del duero) 5,75
Copa de vi negre (Navarra) 3,95
Copa de vi blanc (Verdejo / Navarra / Pansa Blanca) 5,75
Copa de vi blanc (Navarra) 3,95
Copa de vi rosat (Navarra) 3,95

 

 

Instagram

Contacto

    QR