¡Bienvenido al Sal i Pebre siéntate y DISFRUTA!
Nuestra cocina
Oferta variada
Terraza exterior
Que no te lo cuenten… ¡Reseva ya!
Nuestros platos
⏰ Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horario de sala y Terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00
CARTA
Vegetarians – Sense gluten – Sense lactosa
ENTRANTS FREDS
Anxova de Santoña (00) | 2eur/u. |
Micuit amb torradetes i melmelada de gerds | 18 |
Plat de pernil | 24 |
Amanida verda amb tonyina i vinagreta de fruits secs | 11,50 |
Amanida amb formatge de cabra i vinagreta agredolça | 12 |
Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil | 13 |
Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra | 10 |
ENTRANTS CALENTS
Cargols a la llauna | 16 |
Pop a la brasa | 19 |
Cors de carxofa farcits de llagostins i verduretes amb parmesà | 16 |
Xampinyons a la brasa farcits de foie i gratinats amb parmesà | 17 |
Crujiente de langostinos | 12 |
Patates braves | 10 |
Xipirons a l’andalusa | 14 |
Xistorretes a la sidra | 9,75 |
Croquetes (pernil de Guijuelo o ceps amb foie o gorgonzola i nous) | 11,80 |
Pebrots de Padró | 10 |
Bunyols negres de bacallà amb all i oli | 12 |
Calamar d’Arenys a l’andalusa | 15 |
GYOZAS, OUS, PASTA, CANELONS I RISOTTOS
Gyozas de gambetes al curry | 16,95 |
Gyozas de melós de vedella a la mel | 16,95 |
Gyozas de ceps i trompetes | 16,95 |
Ous estrellats amb patates, formatge de cabra i pernil | 12 |
Ous estrellats amb patates i pernil | 12 |
Ous estrellats amb patates, pernil d’ànec i foie | 14 |
Pasta fresca farcida de formatges (pesto / bolonyesa) | 12 |
Canelón de asado | 10 |
Canelón de foie de pato | 13 |
Caneló de ceps | 13 |
Risotto de ceps | 14 |
Raviolis XXL de cua de bou amb reducció de Vi del Priorat | 14 |
CARTA
CUINA DEL MAR
Tataki de tonyina vermella | 19 |
Hamburguesetes de llagostins | 15 |
Hamburguesetes de calamar a l’allet | 15 |
Bacalao gratinado con allioli suave | 18 |
“Kokotxas” de bacallà al pil pil | 23 |
Calamarcets amb ceba i mongetes | 17 |
Calamarcets a la planxa | 17 |
Salmó amb cremós de patata | 13 |
Bao de gambetes al curry | 15,50 |
Ventresca de tonyina amb olivada i ceba confitada | 14 |
Llenguado a la planxa amb parmentier de patata | 24 |
Llagostins amb confit de ceba | 16 |
LES NOSTRES CARNS
Steak tartar de vedella | 24 |
Cua de bou amb vermut negre i foie | 19 |
Garrinet cruixent amb patates i ceba confitada | 20 |
Cuixa d’ànec confitada amb fruits del bosc | 16 |
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata | 17 |
Bao de cua de toro amb salsa hoisin | 15,50 |
Filet de vedella | 24 |
Magret amb reducció de Pedro Ximénes | 17 |
Entrecot de vedella | 23 |
Costelles i mitjanes de cabrit a la brasa | 22 |
Costellam de porc marinat amb salsa BBQ | 18 |
Filet de vaca gallega madurada | 25 |
Hamburguesa de magret amb foie cruixent i ceba | 19 |
Peus de porc cruixents i desossats | 18 |
Txuletó de vaca gallega madurada (1kg) | 58 |
Tataki de vaca gallega madurada | 20 |
Txuletó de vaca gallega madurada (500gr) | 29 |
LES POSTRES
Carrot cake | 5 |
Suc de taronja | 5 |
Tarta de Santiago | 5,50 |
Mel i mató | 5,50 |
Pastel de queso | 5,50 |
Iogurt de la casa | 3,75 |
Coulant de xocolata amb torró | 6,50 |
Tatin de poma vainilla | 6,50 |
Trufas de chocolate con nata | 5,50 |
Profiteroles de nata con chocolate caliente | 4,95 |
Tiramisú | 4,75 |
Tarta de sacher | 5,50 |
Fruita del temps | 2,75 |
Flam de formatge | 3,75 |
Flam d’ou amb nata | 3,75 |
Flam de cafè | 3,75 |
GELATS I SORBETS
Gelat de xocolata | 4,95 |
Gelat de coco | 4,95 |
Gelat de vainilla | 4,95 |
Gelat de torró | 4,95 |
Sorbet de llimona | 4,95 |
Sorbet de mojito | 4,95 |
Sorbet de mandarina | 4,95 |
Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
Horari de sala i Terrassa 13:00-17:00 /20:30-00:00
MENÚ LABORAL DIA 18,95€
LABORAL NIT (nits de dimecres i dijous) 21,95€
Vegetarians – Sense gluten – Sense lactosa
ENTRANTS A ESCOLLIR
Escudella amb galets farcits de carn
Carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra i olivada
Amanida verda amb tonyina
Canelón de asado
Rissoto de ceps
Croquetes de lluç i gambetes
Carxofes a la brasa
SEGONS A ESCOLLIR
Hamburguesetes de calamar al’allet
Bacalao gratinado con "all i oli"
Burrito de pollo con pisto
Hamburguesa vegana de tofu
Conill a la brasa
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà
Bistec de vedella a la brasa
Terrina de braó de vedella cuita a baixa temperatura amb idiazàbal
POSTRES A TRIAR
Iogurt
Pastel de queso
Sacher
Carrot cake
Gelats i sorbets
Tarta Santiago
Gelat de comtessa
Tiramisú
Profiterols amb xocolata
Flam de café
Flam d’ou
Flam de formatge
Mel i mató
Fruita del temps
+
1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones
Menú infantil 14€ (plat combinat)
Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua
Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)
Consulteu els acompanyaments dels plats per les intoleràncies
Si ho desitgen els podem preparar les sobres per endur (0,50)
MENÚ GOURMET
VÀLID TOTA LA SETMANA
TAULA COMPLETA
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
Huevos estrellados con sobrasada de Mallorca
Caneló d’Ànec amb foie
+
1 SEGON PLAT a triar per persona
Tataki de vaca madurada
Cargols a la llauna
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
Tataki de tonyina
Calamarcitos a la plancha
+
Postre a triar
MENÚ TXULETÓ
VÀLID TOTA LA SETMANA
(MÍNIM 2 COMMENÇALS)
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Pernil ibèric
Xistorretes a la sidra
Calamar a l’andalusa
+
Txuletó de vaca madurada (1kg)
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
53€
33€
⏰ Horari de cuina 13:00-15:30 / 20:30 – 23:00
⏰ Horari de sala i terrassa 13:00-17:00 / 20:30-00:00
Vegetarians – Sense gluten – Sense lactosa
MENÚ CAP DE SETMANA
33€
ENTRANTS A ESCOLLIR
Escudella barrejada
Trinxat de La Cerdanya
Carxofes a la brasa
Rissoto de ceps
Pasta fresca farcida de formatge de cabra i nous
SEGONS A ESCOLLIR
Mitjana de vedella a la brasa
Cuixa d’ànec confitada amb fruits vermells
Tripa amb cap i pota i cigrons
Bacalao gratinado con "all i oli"
Ventresca de tonyina amb ceba confitada i olivada
Hamburguesa vegana de tofu a la brasa
POSTRES A TRIAR
Iogurt
Pastel de queso
Sacher
Carrot cake
Gelats i sorbets
Tarta Santiago
Gelat de comtessa
Tiramisú
Profiterols amb xocolata
Flam de café
Flam d’ou
Flam de formatge
Mel i mató
Fruita del temps
+
1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones
Menú infantil 14€ (plat combinat)
Macarrons + hamburguesa amb patates fregides + aigua
Postres (flam / gelat vainilla / gelat xocolata)
MENÚ GOURMET
VÀLID TOTA LA SETMANA
TAULA COMPLETA
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
Huevos estrellados con sobrasada de Mallorca
Caneló d’Ànec amb foie
+
1 SEGON PLAT a triar per persona
Cargols a la llauna
Tataki de vaca madurada
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
Tataki de tonyina
Calamarcitos a la plancha
+
Postre a triar
35€
MENÚ TXULETÓ
VÀLID TOTA LA SETMANA
(MÍNIM 2 COMMENÇALS)
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Pernil ibèric
Xistorretes a la sidra
Calamar a l’andalusa
+
Txuletó de vaca madurada (1kg)
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
53€
TAPES
Només a les nits
Vegeterians – Sense gluten – Sense lactosa
Consulteu els acompanyaments dels plats
DE CARN
Pernil ibèric 16
Cua de bou amb foie 11,40
Peus de porc cruixents 10,80
Croquetes de foie amb ceps 3u. 5,90
Croquetes de pernil 3u. 6,50
Costellam de porc amb BBQ 10,80
Bao de cua de toro amb salsa hoisin 3u. 11,50
Ravioli XXL de cua de bou 7
Tataki de vaca madurada 20
Xampinyó de foie i parmesà 3u. 7,50
Mini hamburguesa de vedella amb formatge i ceba 3u. 6,90
Gyozas de melós de vedella 4u. 10,95
Cruixent de garrinet desossat 12
Cargols a la llauna 9,60
Magret d’ànec a la brasa 10,20
Xistorretes 5,85
Steak tartar de vedella 14,40
Caneló d’ànec amb foie 7,80
DE PEIX
Anxova de Santoña (00) 2eur/u.
Bao de gambetes al curry 3u. 10,95
Tataki de tonyina i soja 12
Pop a la gallega 9,95
Cruixent de llagostins 3u. 7,20
Carxofeta farcida de verduretes i llagostins amb parmesà 2u. 8
Llagostins amb confit de ceba 9,60
Xipirons a l’andalusa 8,40
Bunyolets negres de bacallà a la muselina d’all 3u. 7,20
Gyozas de gambeta al curry 3u.8,50 Calamar d’Arenys a l’andalusa 15
Hamburguesetes de calamar 9,50
NI DE CARN NI DE PEIX
Tempura de verduretes i soja 6
Carpaccio de tomàquet amb olivada i formatge de cabra 6
Amanida formatge de cabra 7,20
Ou estrellat sorpresa 7,20
Croqueta de gorgonzola 3u. 5,90
Gyoza de ceps i trompetes 4u. 10,95
Patates braves 6
Pebrots del Padró 6
Caneló de ceps 7,95
Risotto de ceps 8,40
MENÚ DEGUSTACIÓ
VÀLID A LES NITS
TAULA COMPLETA
Carpaccio de tomate con olivada y queso de cabra
Torradeta de pernil ibèric
Buñuelito negro de bacalao a la muselina de ajo
Alcachofita rellena de verduritas y langostinos con parmesano
Mini hamburgueseta de calamar a l’allet
Crujiente de langostinos
Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada
Canelón de foie de pato
Champiñón a la brasa relleno con foie y gratinado con parmesano
Brownie de bou amb crema de bolets
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
1 postre a triar per persona
39€
MENÚ TXULETÓ
VÀLID TOTA LA SETMANA
(MÍNIM 2 COMMENÇALS)
3 ENTRANTS A COMPARTIR
Pernil ibèric
Xistorretes a la sidra
Calamar a l’andalusa
+
Txuletó de vaca madurada (1kg)
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
53€
⏰ Horario de cocina 13:00-15:30 / 20:30-23:00
⏰ Horario de sala y Terraza 13:00-17:00 / 20:30-00:00
MENÚS PER GRUPS
(mímim 8 pax)
MENÚ Nº1
Per compartir
Carpaccio tomàquet amb formatge de cabra i olivada
Calamar d’Arenys a l’andalusa
Crujiente de langostinos
Rissoto de setas
Caneló de melós de vedella amb idiazàbal
Segon plat a triar
Terrina de braó de vedella amb idiazábal
Steak tartar tallat a ganivet
Tataki de vaca madurada
Entrecot de ternera a la brasa
Llom de salmó amb parmentier de patata
Bacalao gratinado con "all i oli"
Tataki de tonyina amb soja
Hamburguesetes de calamar a l’allet amb verdures
+
1 beguda o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
39€ iva inclòs
MENÚ GOURMET – Nº2
Per compartir
Amanida amb espàrrecs de marge a la brasa i cruixent de pernil amb vinagreta de fruits secs
Huevos estrellados con sobrasada de Mallorca
Caneló d’Ànec amb foie
Segon plat a triar
Cargols a la llauna
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Costellam d’ibèric lacat amb salsa BBQ
Tataki de vaca vella madurada
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de Pedro Ximénes
Tataki de tonyina
Calamarcitos a la plancha
+
Postre a triar
35€
Beguda no inclosa
MENÚ DEGUSTACIÓ DE TAPES- Nº3
VÀLID A LES NITS
Carpaccio de tomate con olivada y queso de cabra
Torradeta de pernil ibèric
Buñuelito negro de bacalao a la muselina de ajo
Alcachofita rellena de verduritas y langostinos con parmesano
Mini hamburgueseta de calamar a l’allet
Crujiente de langostinos
Mini hamburgueseta de vedella amb formatge i ceba confitada
Canelón de foie de pato
Champiñón a la brasa relleno con foie y gratinado con parmesano
Brownie de bou amb crema de bolets
+
1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones
+
1 postre a triar per persona
39€
MENÚ – Nº4
TOT PER COMPARTIR
Amanida amb formatge de cabra, fruits secs ivinagreta agredolça
Crujiente de langostinos
Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes
Tataki de tonyina vermella amb soja
Ous estrellats amb pernil d’ànec i foie
Tataki de vaca vella madurada
+
1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones
+
1 postre a triar per persona
40€
MENÚ Nº5
Per compartir
Plat de pernil
Micuit amb torradetes
Cors de carxofa farcits de verdures i gambetes
Rissoto de setas
Segon plat a triar
Terrina de xai cuita a baixa temperatura amb parmentier de patata
Muslo de pato confitado con frutos rojos
Cruixent de garrinet
Calamarcitos a la plancha
Llagostins amb confit de ceba
+
Postre a triar
45€
MENÚ Nº6
Per compartir
Anxoves de Santoña
Amanida tèbia d’espàrrecs de marge amb cruixent de pernil
Pop a la brasa
Croquetes de foie amb ceps
Segon plat a triar
Filet de vedella a la brasa
Cua de bou amb foie i vermut negre
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de P.X.
Kokotxas de bacallà
Calamarcets guisats amb mongetes
+
1 beguda o 1 ampolla de Vi de la casa per 3 persones
+
Postre a triar per persona
50€
MENÚ TXULETÓ – Nº7
Per compartir
Pernil ibèric
Xistorretes a la sidra
Calamar a l’andalusa
+
Txuletó de vaca madurada (1kg)
+
1 consumició per persona o ampolla de vi per 3 persones
+
Postre a triar
53€
CARTA DE VINS I CAVES
NEGRES
NOMÉS – EMPORDÀ – Garnatxa negra – 14,5% | 20,75 |
GR174 – PRIORAT – Garnatxa i Carinyena i Cabernet Sauvignon – 15% | 22,50 |
ÈTNIC – MONTSANT – Garnatxa i Carinyena – 14,5% | 21 |
LAFOU. EL SENDER – TERRA ALTA – Garnatxa negra i Syrah – 14% | 23 |
SIÓS NATURE – COSTERS DEL SEGRE – Syrah – 14% | 24 |
PORTIA – RIBERA DEL DUERO – Tempranillo – 13,5% | 20 |
FORTIUS – NAVARRA – Tempranillo – 13,5% | 16 |
LINDES DE REMELLURI – RIOJA – Criança – 14% | 26 |
CAMPILLO – RIOJA – Criança – 14,5% – 50cl | 14,95 |
BLANCS
GRAMONA MOUSTILLANT (AGULLA) – PENEDES – Raïm ecològic 11,5% | 19 |
PB. ALTA ALELLA – ALELLA – Pansa blanca – 12% | 20 |
GRAMONA GESSAMÍ – PENEDES – Ecològic 11% | 22 |
ABADAL PICAPOLL – PLA DE BAGES – 12,5% | 24 |
FORTIUS – NAVARRA – Viura & Chardonnay – 12,5% | 16 |
PORTIA – RUEDA- Verdejo – 12,5% | 20 |
CAMPILLO – RÍAS BAIXAS – Albariño – 12,5% | 24 |
ROSATS
FORTIUS – NAVARRA – 13,5% | 16 |
ABADAL EL ROSAT – PLA DE BAGES – 12% | 20 |
CAVES/CHAMPAGNE
PORTELL – Brut Nature | 22 |
BERTHA – Brut Nature Reserve | 25 |
LEOPARDI – Brut Nature | 36 |
LOUIS ROEDERER – Champagne | 74 |
TISANES I COPES
Tisana de vi | 19 |
Tisana de cava | 23 |
Copa de cava | 5,95 |
COPES PREMIUM
Copa de vi negre (Montsant / Ribera del duero) | 5,75 |
Copa de vi negre (Navarra) | 3,95 |
Copa de vi blanc (Verdejo / Navarra / Pansa Blanca) | 5,75 |
Copa de vi blanc (Navarra) | 3,95 |
Copa de vi rosat (Navarra) | 3,95 |